Prevozi s cisterno v podjetju Prigo

V podjetju Prigo vam nudimo celovito storitev na enem mestu. Poskrbeli bomo za zanesljiv in varen prevoz vašega blaga tako po Sloveniji kot po državah EU in bivše Jugoslavije. Zagotavljamo vam, da bomo prevoz blaga opravili z vso skrbnostjo in pozornostjo. Z odlično organizacijo bomo poskrbeli, da bo vaš tovor prispel na svoj cilj ob obljubljenem času. Da boste pri tem popolnoma brez skrbi, pa boste lahko potek prevoza preverjali s pomočjo GPRS signala. Tako boste ves čas vedeli, kje se nahaja vaše blago. Vozila, ki bodo prevažala vaš tovor, so sodobna vozila Mercedes-Benz, ki so v povprečju stara dve leti in pol. Verjetno morebitnih okvar je zato precej manjša kot pri starejših vozilih, možno pa je celo, da bo vaše blago na cilj prispelo še prej, kot pričakujete. Na področju transporta želimo s kvalitetnimi rešitvami doseči popolno zadovoljstvo naših strank. Ker smo glede na celovitost ponudbe in njeno kakovost najugodnejši, stranke vse pogosteje izberejo prav naše podjetje. Nudimo vam različne vrste prevozov blaga, med njimi pa so tudi prevozi s cisterno.

Cisterne se uporabljajo za prevoz:

  • pitnih tekočin, kot so mleko, voda, sokovi, olje, vino ...
  • razsutega tovora, na primer krme za živali, pšenice, koruze, moke, sladkorja ...
  • nevarnih snovi, kot so kemikalije
  • utekočinjenega naftnega plina UNP ali kurilnega olja

Pri prevozih tekočin in razsutih tovorov zamude preprosto niso dovoljene, saj gre v veliko primerih za pokvarljivo blago ali za nevarne snovi.

Cisterne za prevoz UNP (utekočinjeni naftni plin) pri podjetju Prigo

Pri prevozu nevarnih snovi prevzamemo celotno odgovornost za varnost tovora. Prevoz tovrstnega blaga organiziramo in opravimo strokovno in organiziramo, tudi v primerih, ko je cisterna namenjena prevozu utekočinjenega naftnega plina. Naše podjetje ima na voljo cisterne kapacitet 14 tisoč, 16 tisoč in 18 tisoč litrov.

Če vas zanimajo prevozi s cisterno, se za še več zanimivih podrobnosti obrnite na našo spletno stran!

Prigo d.o.o. | Prevozi s cisternami, cisterna, različno velike cisterne- povezave do naše spletne strani:
  • Prevozi s cisterno
  • Cisterna
  • Cisterne