Pralnica tovornih in dostavnih vozil

Avtopralnica za tovorna in dostavna vozila- čiščenje zunanjosti vozila

Kako pogosto se lotiti pranja vozil, tako tovornih kot osebnih in dostavnih? Naša pralnica je idealna rešitev, saj vaša tovorna vozila opere hitro in kakovostno. Kdaj boste pripeljali vaše vozilo, pa je seveda odvisno le od vas. Naša avtopralnica za tovorna vozila vam svetuje, da zunanjost vašega vozila redno čistite, saj tako preprečite prehitro staranje, kar velja predvsem pozimi, ko so ceste polne soli in peska. Vaše vozilo bomo temeljito očistili, poskrbeli pa bomo tudi za nego njegove zunanjosti in notranjosti.

Pralnica tovornih vozilAvtopralnica za tovorna vozila

Pralnica tovornih in dostavnih vozil- čiščenje notranjosti vozila

Naša avtopralnica bo na vašo željo očistila tudi notranjost vašega vozila. Ker je tovorno ali dostavno vozilo navadno 'drugi dom' voznika, saj v njem preživi tako rekoč ves dan, naj bo pralnica tovornih in dostavnih vozil redna postaja za vašega jeklenega konjička. S tem, da bomo mi poskrbeli za čistočo, si boste zagotovili dobro počutje.

Krpanje ponjav - hitro in ugodno zakrpamo ponjavo na vašem tovornjaku

Poleg tega, da je Prigo pooblaščeni servis osebnih in tovornih ter servis gospodarskih vozil, je pri nas na voljo tudi pralnica tovornih in gospodarskih vozil, pri nas pa se lahko oglasite tudi, ko vaša ponjava potrebuje krpanje. Za vaše tovorno vozilo poskrbimo na vseh področjih, saj zanj poskrbijo servis vozil, avtopralnica oziroma pralnica za tovorna vozila, vulkanizerska delavnica in delavnica za krpanje ponjav.

Za natančnejše informacije se oglasite v naši poslovalnici!

Prigo d.o.o. | Pralnica tovornih vozil, avtopralnica za tovorna vozila- povezave do naše spletne strani: