Zbirni prevozi blaga podjetja Prigo med najugodnejšimi načini dostave

Zbirni prevoz blaga

Zbirni prevoz- odlična rešitev za zmanjšanje stroškov, kadar čas dostave ni pomemben

V podjetju Prigo se ukvarjamo s transportom in logistiko, gradbeništvom in trgovino ter smo pooblaščeni serviser za vozila Mercedes-Benz in pooblaščeni prodajalec za prodajo njihovih originalnih nadomestnih delov. Na področju transporta in logistike želimo postati trden člen ter s kvalitetnimi rešitvami doseči popolno zadovoljstvo naših strank. Če iščete zanesljivega partnerja, ki bo zanesljivo in varno poskrbel za klasičen ali zbirni prevoz vašega blaga, smo zagotovo prava izbira.

Nudimo vam prevoze blaga, kot so:

Lahko pa se odločite tudi za zbirni prevoz. Zbirni prevozi blaga so odlična rešitev v primerih, kadar čas dostave ni tako pomemben, a želite vseeno prihraniti stroške, ki bi jih povzročil prevoz blaga. Zbirni prevozi so kot način dostave cenovno daleč najugodnejši.

Zbirni prevozi blaga: naše dolgoletne izkušnje in znanje vam bodo zagotovili najboljše storitve

Naše podjetje je glede na celovitost in kakovost storitev najugodnejše. To potrjujejo tako naše dolgoletne izkušnje in pridobljeno znanje kot tudi zadovoljstvo naših strank. Poleg tega pa pri prevozih blaga ponujamo še številne druge ugodnosti. Smo manjše podjetje izredno dinamičnih, visoko usposobljenih logističnih strokovnjakov, zato se v celoti posvetimo vsaki stranki posebej in skupaj z njo poiščemo najboljšo rešitev. Pri svojih obljubah smo dosledni in nikoli ne obljubimo, česar ne moremo izpolniti. Zagotavljamo vam, da bomo odlično poskrbeli za organizacijo prevoza in da bo vaš tovor prispel na cilj ob obljubljenem času. Za zbirni prevoz uporabljamo sodobna vozila Mercedes-Benz, ki se manj kvarijo in hitro prispejo na cilj. V primeru nezgode bo vaš tovor pri nas tudi zavarovan, kar pomeni, da ne boste imeli dodatnih stroškov s prevozom. Zbirni prevozi blaga potekajo po Sloveniji, po državah EU in po državah bivše Jugoslavije. Omogočajo redni izvoz oziroma uvoz blaga v ustaljenih terminih in znižanje stroškov transporta ter zagotovijo redno dostavo blaga vašim kupcem.

Za še več podrobnosti ste vabljeni na našo spletno stran!

Prigo d.o.o. | Prevozi blaga, zbirni prevoz- povezave do naše spletne strani:
  • Zbirni prevoz
  • Prevozi blaga