Prigo d.o.o. smo servisni partner podjetja Frigoblock

Naše podjetje Prigo d.o.o. je pogodbeni servisni partner nemškega podjetja Frigoblock Grosskopf GmbH, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo visoko kakovostnih hladilnih sistemov za potrebe transporta.

Servisni partner Frigoblock

Frigoblock Grosskopf GmbH - kratka zgodovina

Leta 1978 je bilo ustanovljeno podjetje Kühlhaus- und Kältetechnik Grosskopf GmbH, ki se je ukvarjalo s proizvodnjo plastike in hladilne tehnike. Njegovo sestrsko podjetje Grosskopf Tiefkühl KG je v petdesetih letih prejšnjega stoletja veljalo za pionirsko podjetje na področju distribucije sladoledov in zamrznjenih prehrambenih izdelkov. Že kmalu po začetku poslovanja so razvili visoko učinkovit in okolju prijazen hladilni sistem za potrebe transporta ter ga poimenovali FRIGOBLOCK. Beseda se od leta 1991 nahaja tudi v samem imenu podjetja, katerega slovenski servisni partner je podjetje Prigo d.o.o. z Brezovice pri Ljubljani. Danes je nemško podjetje s sedežem v mestu Essen tretji največji proizvajalec transportnih hladilnih sistemov v Evropi. Dobro zastopani so tudi na področju proizvodnje alternatorjev in električnih sklopov za dizelske motorje.

Prigo d.o.o. - zanesljiv servisni partner

S ponosom vas obveščamo, da smo postali edini pogodbeni servisni partner nemškega podjetja Frigoblock Grosskopf GmbH v Sloveniji. Če vaše prehrambene izdelke med transportom hladijo sistemi Frigoblock, se v primeru težav obrnite na nas. Poskrbeli bomo za hitro in kakovostno odpravo napak, da boste lahko kar najhitreje nadaljevali z vašim poslovanjem.


Za varno in brezskrbno vožnjo s tovornimi vozili pa vam priporočamo varnostne sisteme Wabco.