Dostavna vozila Mercedes - prodaja in servis Mercedes-Benz

Servis dostavnih vozil Mercedes

Rabljena in nova dostavna vozila Mercedes-Benz- servis in prodaja vozil Prigo

Dostavna vozila so vozila, ki so namenjena dostavi blaga. Mercedes se lahko pohvali z mnogimi modeli, npr. Vito, Sprinter, Vario. Dostavni vozili Vito in Viano sta primerni tudi kot družinski vozili. Poleg osebnih in tovornih vozil so na voljo tudi dostavna vozila Mercedes, saj se z vozili (ne le z dostavnimi) ukvarjamo že od sedemdesetih let prejšnjega stoletja dalje. Leta 2002 pa smo postali pooblaščeni servis za Mercedes tovorna vozila, leta 2004 pa še za dostavna.

Servis za dostavna vozila Mercedes- z nami boste na cesti vedno varni

Servis za dostavna vozila Mercedes-Benz svojim strankam zagotavlja varno in zanesljivo vožnjo. Vozila lahko k nam pripeljete vsak dan od 7.00 do 19.00, v soboto pa od 7.00 do 14.00. Servis za vozila Mercedes ima tudi vulkanizersko delavnico, avtopralnico in šolo varčne vožnje, lahko vam popravimo tahograf, na voljo pa so vam tudi vsi originalni rezervni deli. Če pride do okvare na cesti, dostavna vozila Mercedes popravimo tudi tam, in sicer 24 ur na dan.

Servis vozil Mercedes z najsodobnejšo opremo

Dostavna, tovorna in gospodarska vozila Mercedes vam v Mercedes servis centru popravimo v najkrajšem možnem času, tudi na cesti. Smo pooblaščeni servis za vozila Mercedes-Benz, zato imamo vsa ustrezna specialna orodja, originalne rezervne dele in 1 leto garancije na vsa dela. Poleg tega smo prvi v Sloveniji odprli specializirano testno stezo za vozila Mercedes-Benz. Steza v vseh pogledih sledi standardom, ki jih je postavil Mercedes-Benz, zato so vsa dostavna vozila, ki gredo skozi roke naših strokovnjakov, brezhibna in pripravljena na nove kilometre.

Več informacij boste našli na naši uradni spletni strani.

Prigo d.o.o. | Servis dostavnih vozil - povezave do naše spletne strani: