WABCO - distributer varnostnih sistemov

Podjetje Prigo d.o.o. smo pooblaščeni servisni partner kontrolnih sistemov WABCO za varnost in učinkovitost gospodarskih vozil.

WABCO - Westinghouse Air Brake Company

WABCO je vodilni svetovni distributer sistemov za elektronsko zaviranje, stabilnost in vzmetenje težkih gospodarskih vozil. Je tudi distributer avtomatskih menjalnikov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1869 kot Westinghouse Air Brake Company in leta 1969 prevzeto s strani podjetja American Standard. Skozi leta razvoja so odprli veliko proizvodnih enot v Ameriki, Evropi in Aziji. Leta 2007 je WABCO postalo neodvisno podjetje s sedežem v Bruslju. Danes zaposluje več kot 10.000 ljudi v kar 31 državah sveta. WABCO je globalni distributer sistemov, ki izboljšajo varnost in učinkovitost tovornjakov, avtobusov in prikolic, hkrati pa sistemi zmanjšujejo tudi obratovalne stroške vozil. Podjetje ima veliko mrežo pogodbenih partnerjev po celem svetu, zato tudi WABCO Slovenija ni izjema. Izredno pomembne so poprodajne storitve, ki gospodarskim vozilom oz. njihovim lastnikom nudijo podporo in servis vozil skozi celotno življenjsko obdobje sistemov.

WABCO SLOVENIJA

WABCO Slovenija - Prigo d.o.o.

WABCO je distributer varnostnih sistemov zaviranja tudi za Slovenijo. Trženje poteka v podjetju Prigo d.o.o. z Brezovice pri Ljubljani, kjer opravljamo tudi servisiranje. Smo namreč pooblaščeni servisni partnerz vso potrebno opremo za hitro in kakovostno opravljanje diagnoze napak in servisa tovornih vozil.