Pooblaščeni servis tovornih vozil Mercedes-Benz

Servis tovornih vozil PRIGO

Tovorna vozila Mercedes-Benz- zanesljive in kakovostne storitve na vsakem koraku

Servis tovornih vozil Mercedes vam je na voljo pri našem podjetju Prigo d.o.o., saj smo pooblaščeni servis za osebna, dostavna in tovorna vozila Mercedes-Benz. Strokovno izobraženi zaposleni, ustrezno specialno orodje in originalni rezervni deli za vsa Mercedez-Benz tovorna vozila vam lahko zagotavljamo kakovostno in hitro opravljeno delo. Ravno iz teh razlogov lahko zatrdimo in vam dokažemo, da naš servis tovornjakov v vseh pogledih ustreza visoko postavljenim kriterijem Daimler, Mercedes-Benz.

Servis tovornih vozil- opravite vse na enem mestu

Z velikim veseljem lahko lastnike tako osebnih in tovornih kot tudi dostavnih vozil Mercedes obvestimo, da pri nas opravimo vse storitve hitro in kakovostno, saj je vse, kar potrebuje vaše vozilo, zbrano na enem mestu:

MAN.PRIGO.SI


S tem boste prihranili ne samo veliko časa, ampak tudi denarja.

Servis tovornih vozil tudi na cesti - kjer koli in kadar koli

Tovorna vozila največji del časa preživijo ravno na cesti. Ker so navadno to vozila, s katerim podjetje služi, je seveda cilj njegovega lastnika, da je vozilo čim prej popravljeno. Zato je servis osebnih, dostavnih in tovornih vozil Mercedes-Benz 24 ur na dan na voljo za popravila na cesti. Tako bodo vaša tovorna vozila v najkrajšem možnem času spet pripravljena za vožnjo.


Dodatne informacije poiščite na naši spletni strani!