Pooblaščeni servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz

Ena najpomembnejših skrbi lastnika vozila, pa naj gre za osebna, gospodarska ali tovorna vozila, je reden servis. Z njim namreč svojemu vozilu nudite potrebno sprotno oskrbo, s čimer preprečite nepotrebne okvare. Na pooblaščenem servisu Mercedes-Benz vam zato svetujemo, da se držite navodil proizvajalca in v primeru okvare pokličete le pooblaščeni servis.

Servis gospodarskih vozil

Servis gospodarskih vozil- diagnosticiranje napake

Ko pripeljete svoje vozilo na pooblaščeni servis Mercedes-Benz, je najpomembnejše pravilno diagnosticiranje napake, do katere je prišlo. Pri tem je nadvse pomembno, da avto pripeljete v pooblaščeni servis osebnih, gospodarskih in tovornih vozil, saj lahko le z ustrezno opremo pravilno diagnosticiramo težavo. Naši strokovnjaki, ki delajo s specializiranimi napravami, so zagotovilo, da bo vse pravilno izvedeno, saj servis ustreza vsem standardom, ki jih postavlja Mercedes-Benz. Tako se boste izognili nepotrebnemu tekanju s servisa na servis in prihranili čas in denar. Pripeljite svoje vozilo na pooblaščeni servis gospodarskih vozil Mercedes.

Servis gospodarskih vozil Mercedes-Benz- hitro in kakovostno

Po diagnosticiranju napake bo servis Mercedes storil vse, da bo vaše vozilo čim prej popravljeno. Vsa osebna, tovorna in gospodarska vozila Mercedes namreč pri nas popravljajo posebej izšolani strokovnjaki. Pri tem vedno uporabljamo le originalne nadomestne in rezervne dele, saj le tako lahko zagotovimo ustrezno kvaliteto. Pooblaščeni servis tovornih, osebnih in gospodarskih vozil Mercedes-Benz vam namreč na vsa popravila nudi 1-letno garancijo.

Več informacij je na voljo na naši spletni strani!

Prigo d.o.o. | Gospodarska vozila Mercedes- povezave do naše spletne strani: