Servis tovornjakov MAN

Servis tovornjakov MAN

Imate v svojem voznem parku tovorna vozila MAN? Vas skrbi, da bo vašega voznika vozilo pustilo na cedilu? Z veseljem vas obveščamo, da je podjetje Prigo d.o.o. iz Brezovice postalo pogodbeni partner podjetja MAN Truck & Bus Slovenija d.o.o. Kot pooblaščeni servis tovornih vozil MAN vam zagotavljamo, da bomo v skladu z vašimi željami kakovostno poskrbeli za vaše tovornjake. Ob morebitnih težavah vam priporočamo preventivni pregled vozil, kjer bomo diagnosticirali vse napake in jih seveda tudi odpravili. Naredite nekaj dobrega za vaša tovorna vozila in se odločite za uradni servis tovornjakov v servisnem centru Prigo na Rudniku.

PRIGO- POOBLAŠČENI SERVISER TOVORNJAKOV MAN

Sodoben in zanesljiv servis tovornjakov

Že leta 2002 smo postali pooblaščeni servis tovornih vozil Mercedes-Benz, zato nam delovnih izkušenj vsekakor ne primanjkuje. Redno vlagamo v izobraževanje zaposlenih in skrbimo, da je delovna klima v podjetju prijetna. Trudimo se, da servis tovornjakov poteka hitro, natančno in kakovostno, saj glavni cilj našega podjetja predstavlja zadovoljna stranka. Razpolagamo z marljivim in strokovno usposobljenim kadrom ter sodobno servisno opremo. Sem spadajo napredne računalniško-diagnostične naprave in celotno osnovno in specialno orodje za kakovostno izvajanje servisa tovornih vozil MAN. Poleg tega so vam pri nas po izredno konkurenčnih cenah na voljo tudi vsi originalni ter tovarniško obnovljeni nadomestni deli MAN. Za vse ljubitelje te priljubljene znamke gospodarskih vozil pa so na voljo tudi raznorazni izdelki iz kolekcije MAN.

Servis MAN - vse storitve na enem mestu

Zakaj bi izgubljali čas, če ste lahko vseh storitev deležni na enem mestu. Brezhibno opravljen servis tovornjakov je izrednega pomena, saj vpliva tako na varnost prevoznikov kot seveda tudi na vaš posel. Ne prepuščajte stvari naključjem in se odločite za servis tovornih vozil MAN pri pooblaščenem serviserju Prigo, d.o.o., Brezovica na novi lokaciji Rudnik, Cvetkova ulica 1, 1108 Ljubljana Rudnik.

V sklopu naših servisnih storitev vam nudimo:

  • diagnosticiranje napak
  • redno servisiranje in odpravo napak
  • servis tahografov
  • popravilo na cesti
  • vulkanizerske storitve
  • dobavo originalnih nadomestnih delov
  • dobavo opreme (za tovorna vozila in voznike)

Prigo d.o.o. | Servis tovornjakov MAN- povezave do naše spletne strani: