Oprema za vozila Mercedes- originalni nadomestni deli na enem mestu

Oprema za vozila Mercedes

Mercedesi so že od nekdaj simbol razkošja, saj je oprema za vozila Mercedes nadstandardna. Preventivna skrb za vaš Mercedes nikakor ne bo odveč. Podjetje Prigo je pooblaščeni serviser za vozila Mercedes-Benz in nudimo vam popolno servisiranje na enem mestu - tako redno servisiranje kot razna popravila poškodovanega vozila. Ker so vsi strokovnjaki in storitve na enem mestu, to za vas pomeni predvsem hitro in enostavno rešitev. Servis je hiter in kakovosten ter na najvišji ravni - to vam bo prihranilo tako čas kot denar. Smo pa tudi pooblaščeni prodajalec originalnih nadomestnih delov Mercedes-Benz in vseh nadomestnih delov in opreme za vsa vozila. Z originalnimi deli Mercedes-Benz boste deležni prednosti izkušenj iz več kot 100-letne tradicije izdelovanja vozil in delov zanje. Prepričali vas bodo vrhunska kakovost, preverjena varnost in visoka zanesljivost.

CELOTNA OPREMA ZA MERCEDES IN ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

Oprema za vozila Mercedes-Benz ustreza visokim standardom kakovosti in najnovejšemu razvoju tehnologije. Originalna oprema za vozila ima tudi izredno dolgo življenjsko dobo in zagotavlja, da na vozilu ne pride do napak oziroma so te zelo redke. Če pa bi se to v času garancije kljub vsemu zgodilo, vam bomo pokvarjeni del vozila takoj brezplačno zamenjali. Zelo pomembno je, da je vaša oprema avtomobila originalna, saj sicer ne boste mogli uveljavljati popravila pri pooblaščenih serviserjih.

Dodatna in obvezna oprema avtomobila vas čaka v prodajno-servisnem centru Prigo

Obvezna oprema vsakega avtomobila je varnostni trikotnik, komplet prve pomoči za avtomobiliste ter komplet žarnic. Po potrebi pa v opremo avtomobila sodijo tudi odsevni brezrokavnik in zimske verige ter orodje za zamenjavo gume. Dodatna oprema avtomobila pa je vse tisto, kar si lahko kupec izbere in ne spada v osnovni paket avtomobila. Gre sicer za malenkosti, ki pa so za marsikoga še kako pomembne. Mednje denimo sodijo klima, hladilnik za hrano, posebne kljuke za vrata, stikala, ročice ob volanu, preproge, prevleke in podobno.

Ponujamo vam celovito ponudbo na enem mestu - oprema za vozila Mercedes v prodajno-servisnem centru Prigo. Obiščite nas!

Prigo d.o.o. | Oprema za Mercedes- povezave do naše spletne strani: