Sodni prevodi na kakovostnem nivoju

Sodno overjen prevod v najkrajšem možnem času.


Če potrebujete sodno overjen prevod, nas pokličite in pripravili vam bomo ponudbo in zagotavljamo vam, da bodo vaši sodno overjeni prevodi v vaših rokah v najkrajšem možnem času. Zagotavljamo vam torej, da bomo poskrbeli za hiter odziv. Sodno overjeni prevodi pa temeljijo tudi na visoki ravni strokovnosti. Če vas zanima cenik sodno overjenih prevodov, jih najdete na naši spletni strani. Cene sodnega prevoda veljajo za eno fizično stran, v kolikor ta ne presega 1500 znakov brez presledkov. Seveda se pa cene razlikujejo glede na to, v kateri jezik prevajamo. Če pa boste pri nas naročali storitev prvič, pa ne pozabite, da vam nudimo 35% popust na prvo naročilo.

Sodni prevod opravi sodni prevajalec.

Tako so sodni prevodi pri agenciji Julija opravljeni na visoki stopnji strokovnosti.

Sodni prevod opravi sodno zapriseženi prevajalec, ki ima odločbo Ministrstva za pravosodje za stalnega sodnega tolmača. Takšni sodni prevodi so zvezani z izvirnim dokumentom ter opremljeni z žigom in podpisom sodnega tolmača, ki s tem jamči za istovetnost prevedenega besedila z izvirnikom. Sodno overjeni prevodi so prevodi predvsem naslednjih listih in uradnih dokumentov: rojstni list, potrdilo o nekaznovanosti, izpis iz sodnega registra, diploma, policijsko poročilo, izvedensko mnenje, zdravniški izvid ipd.

Sodni prevod je mogoče dobiti v različnih jezikih. Prevajalska agencija Julija pa prevaja v več kot 93 svetovnih jezikov, zato boste zagotovo dobili svoj sodni prevod v tistem jeziku, ki si ga želite oz. v tistem jeziku, ki ga potrebujete. Zagotavljamo, da je sodni prevajalec strokovno usposobljen za to področje, saj ima pri nas vsak prevajalec najmanj pet let izkušenj, za sabo pa ima najmanj 1000 prevedenih strani, za tisto področje, za katero je usposobljen.

Z veseljem pričakujemo vaše naročilo katerekoli jezikovne storitve; prevajanja, lektoriranja, sodno overjenega prevajanja, tolmačenja itd. Poskrbeli bomo, da bo vaše naročilo izpolnjeno v celoti ter zelo strokovno. Če si želite le izračun cene lekture vašega besedila, ga lahko pošljete na elektronski naslov in vam ponudbo pripravimo v najkrajšem možnem času. Če pa se boste odločili za naročilo katere od naših jezikovnih storitev nas obiščite na sedežu podjetja ali pa nam pišite na elektronski naslov. Imate pa tudi možnost spletnega naročila. Obrazec za spletno naročilo najdete na naši spletni strani - Agencija za prevajanje Julija. Ugodne cene, pestra ponudba, visoka kakovost, strokovnost ter hiter odziv - to je Julija.

Prevajalska agencija Julija d.o.o. | Sodno prevajanje- povezava do naše spletne strani: