Prevodi vrhunske kakovosti - profesionalen prevod

Če potrebujete visokokakovosten prevod, je prevajalska agencija Julija pravi naslov za vas. Pri nas nastajajo prevodi najboljše kakovosti!


Profesionalen prevod jezika - prevodi iz različnih jezikov

V naši prevajalski agenciji se ukvarjamo s prevodi iz različnih jezikov. Največ povpraševanja so deležni prevodi iz svetovno najbolj razširjenih jezikov, kot na primer prevod iz angleščine v slovenščino. Prevod angleščina-slovenščina je zelo priljubljen, saj je potreba po prevodu angleških besedil v slovenščino velika. Mnogokrat gre na primer za prevod dokumentov, prevod člankov, prevod knjig in priročnikov ter prevod predstavitev raznih izdelkov in storitev. Tudi prevod iz slovenščine v angleščino je deležen velikega povpraševanja, saj podjetja čedalje bolj zanima uveljavljanje tudi v tujini; prevod iz slovenščine v angleščino jim omogoča uspešno predstavitev podjetja in njihovih storitev na mednarodni ravni.


Kakovostni prevodi - kako pri nas nastajajo prevodi?

Prevodi so delo naših izkušenih prevajalcev, ki s pomočjo prevajalskih orodij zagotavljajo konsistenten in kakovosten prevod. Ker prevod jezika ni enostavno opravilo, pri naši prevajalski agenciji sledimo točno določenemu procesu, ki zagotavlja, da so prevodi brezhibni. Prevod iz nekega jezika poteka v štirih korakih: najprej prevod besedila, nato lektura, ki ji sledi strokovni pregled in za konec še pregled s strani vodje projekta. Ta proces zagotavlja slovnično in slogovno ustreznost, ki naj bi jo imel vsak prevod besedila. Pogosto je pri nas veliko povpraševanja za prevod besedila z zelo ozkega strokovnega področja; takrat za prevod poskrbi še strokovnjak, ki zagotovi ustrezno rabo terminologije.


Cenovno ugodni prevodi - izkoristite ponudbo za obsežnejši prevod!

Prevod besedila, ki obsega več kot 500 strani, je pri prevajalski agenciji Julija deležen še večje pozornosti. Za takšen prevod namreč poskrbi cel tim prevajalcev, ki zagotovi, da je prevod vsebinsko in terminološko ustrezen.


Profesionalni prevodi - prevod v angleščino, prevod iz angleščine v slovenščino

Pri naši prevajalski agenciji je prevod iz slovenščine v angleščino ali prevod iz angleščine v slovenščino zelo profesionalen in kakovosten, saj naše prevajalce izbiramo selektivno. Poleg tega je prevod iz slovenščine v angleščino ali prevod angleščina-slovenščina pri nas tudi cenovno ugoden. Naročite prevod besedila iz kateregakoli področja, prevod iz tujih jezikov ali prevod v angleščino še danes in izkoristite naše ugodne ponudbe!


Če potrebujete kakovosten prevod, nas pokličite ali pošljite e-mail!