Prevodi iz tujih jezikov in prevodi iz angleščine v slovenščino

Prevodi iz tujih jezikov - kakovostni prevodi agencije Julija

V naši prevajalski agenciji so prevodi iz tujih jezikov kakovostni in profesionalni. Naša prevajalska agencija se ukvarja s prevodi iz več kot 93 jezikov. Prevodi so kakovostni, saj je naš cilj, da z dobrimi prevodi zadovoljimo tudi najbolj zahtevno stranko. Ukvarjamo se s prevodi iz najrazličnejših področij, torej s sodno overjenimi prevodi uradnih listin ter s prevodi z gospodarskega, znanstvenega, naravoslovnega in drugih področij.


Prevodi iz znanih in manj znanih jezikov - brezhibni prevodi

V prevajalski agenciji Julija imamo zelo širok spekter delovanja - ukvarjamo se namreč s prevodi iz in v več kot 93 jezikov. Največ povpraševanja so deležni prevodi iz angleščine v slovenščino in prevodi iz slovenščine v angleščino. Zelo popularni so tudi prevodi iz nemščine, francoščine, španščine in prevodi iz italijanščine. Prevodi nastajajo s pomočjo profesionalnega procesa, ki zajema prevod, lekturo, strokovni pregled in pregled s strani vodje projekta. Skrben proces zagotavlja, da so prevodi visokokakovostni in da dosegajo profesionalne kriterije. Poleg tega imajo pri naši prevajalski agenciji vsi prevajalci vsaj pet let izkušenj, lektorji pa so naravni govorci. Tudi to omogoča, da so prevodi iz raznoraznih jezikov verodostojni in se izognejo nevšečnostim ter napakam, ki se večkrat pojavljajo, ko so prevodi izdelek slabih in neizkušenih prevajalcev.


Prevodi iz angleščine v slovenščino - profesionalni in kakovostni prevodi

Naša prevajalska agencija ima veliko opravka s prevodi iz angleščine v slovenščino in obratno. Prevodi iz angleščine v slovenščino so deležni velikega povpraševanja, saj jih potrebujejo številna podjetja, predvsem slovenski dobavitelji tujih izdelkov, ali pa različnih dokumentov Evropske unije. Prevodi iz angleščine v slovenščino so zelo priljubljeni tudi za spletne strani ter predstavitve storitev in izdelkov. Nič manj povpraševanja pa niso deležni prevodi iz slovenščine v angleščino, ki navadno služijo podjetjem, da postajajo vedno bolj mednarodno prepoznavna.


Prevodi iz najrazličnejših področij - strokovni prevodi

Pri naši prevajalski agenciji se ukvarjamo s prevodi iz zelo raznolikih področij. Pri nas nastajajo prevodi z gospodarskega, naravoslovnega ali tehničnega področja, prevodi s področja javnega sektorja, sodni ter literarni prevodi in tako dalje. V primeru, da so potrebni prevodi z zelo ozkega strokovnega področja, prevajalska agencija Julija v prevajanje vključi strokovnjaka, ki poskrbi za ustrezno rabo terminologije. To omogoča, da so vsi prevodi brezhibni.

Če potrebujete kakovosten prevod, nas pokličite ali pošljite e-mail!