Prevajalska agencija Julija - najboljša agencija za prevajanje

Če potrebujete visokokakovostne prevode v vseh znanih ali manj znanih jezikih, je prevajalska agencija Julija za vas najboljša rešitev!


Prevajalska agencija Julija - zakaj spada med najboljše prevajalske agencije?

Prevajalska agencija Julija nudi prevode v in iz 93 jezikov. Naša agencija za prevajanje je najbolj zaposlena s svetovno najpogosteje govorjenimi jeziki, kot sta na primer angleščina in španščina, svoje storitve pa smo razširili tudi na manj znane jezike. Zaradi tega se lahko uvrščamo med najboljše prevajalske agencije, saj je agencija za prevajanje, ki bi se ukvarjala s tako velikim številom jezikov, v Sloveniji redkost.


Prevajalska agencija Julija - prednosti naše prevajalske agencije

Naša prevajalska agencija vam nudi vse jezikovne storitve na enem mestu. Je torej več kot navadna agencija za prevajanje, saj poleg prevajanja in lektoriranja v več kot 93 svetovnih jezikov nudimo tudi sodno overjene prevode različnih listin, simultano in konsekutivno tolmačenje ter organizacijo konferenc s pomočjo opreme za simultano tolmačenje z izkušenimi tolmači. Naša prevajalska agencija se od drugih prevajalskih agencij razlikuje tudi po tem, da zagotavlja stoodstotno korektnost in odličnost vseh prevodov, saj so prevajalci iz prevajalske agencije Julija zelo izkušeni. Vsi prevajalci iz naše prevajalske agencije imajo najmanj pet let izkušenj in vsaj tisoč prevedenih strani s področja, za katero so usposobljeni. Zaradi tega se lahko pohvalimo z vrhunsko kakovostjo in zanesljivostjo.


Prevajalska agencija Julija - zanesljivost naše prevajalske agencije

V naši prevajalski agenciji skrbno izberemo prevajalce, ki so strokovno usposobljeni za področje, ki ga prevajajo. Med najzanesljivejše prevajalske agencije spadamo tudi zato, ker se izogibamo vsem tistim napakam, ki so lahko usodne za uspešen prevod. Včasih napake v prevodih lahko povzročijo veliko poslovno škodo podjetju, zato je izbira dobre prevajalske agencije ključnega pomena za nadaljnji uspeh. Prevedeni dokument, oglas ali reklama so odraz vašega podjetja, zato je nadvse pomembno, da je agencija za prevajanje, ki ste jo izbrali, popolnoma zanesljiva.


Prevajalska agencija Julija - mnenja naših strank

Naša agencija za prevajanje je sodelovala z najrazličnejšimi svetovno priznanimi podjetji. Zadovoljstvo, ki so ga izrazile naše stranke, nas uvršča med najboljše prevajalske agencije. Med različnimi znanimi in odmevnimi podjetji, s katerimi je sodelovala prevajalska agencija Julija, so tudi Nestle, Kapitalska družba, Obi, I feel Slovenia, Prva Group, Zurnal24.si in še mnoga druga.

Če tudi vi potrebujete kakovosten prevod, nas pokličite ali pošljite e-mail!