Prevajalec ali prevajalka tujih jezikov - profesionalni prevajalci

Potrebujete kakovosten prevod besedila? Za to bodo poskrbeli prevajalci iz naše prevajalske agencije!


Profesionalni prevajalci - po čem se odlikuje prevajalec ali prevajalka iz agencije Julija?

Prevajalci iz prevajalske agencije Julija so selektivno izbrani, s čimer našim strankam zagotovimo najboljšo kakovost prevodov. Vsak prevajalec ali prevajalka v naši agenciji ima vsaj pet let izkušenj in najmanj tisoč prevedenih strani z določenega področja, za katero je ta prevajalec usposobljen. Poleg tega ima pri nas med vsemi prevajalci prednost tisti prevajalec ali prevajalka, ki je tudi materni govorec jezika, v katerega prevaja. Prevajalka ali prevajalec besedil pri naši prevajalski agenciji torej zagotavlja profesionalno in natančno prevajanje.


Prevajalec ali prevajalka tujih jezikov - prevajalka ali prevajalec angleščine

V naši prevajalski agenciji so na voljo prevajalci iz več kot 93 jezikov. Najštevilčnejši so seveda prevajalci svetovno najbolj razširjenih jezikov, torej prevajalci španščine, prevajalci nemščine, prevajalci francoščine in angleški prevajalci. Prevajalec angleščine je seveda med vsemi prevajalci najbolj zaželen, prav tako je pri nas zelo zaposlen tudi vsak slovensko-angleški prevajalec ali prevajalka, saj se vedno več slovenskih podjetij in firm odloča za širjenje svojega trga v tujini.


Prevajalec tujih jezikov - slovensko-angleški prevajalec ali prevajalka in angleški prevajalec

Za vsako besedilo, ki ga prejmemo od stranke, je izbran prevajalec, ki je strokovno usposobljen za tisto področje. Na ta način se izognemo nevšečnostim, kot so na primer napačno prevedeni recepti za zdravila in podobno. Le strokovno usposobljen prevajalec zna uporabljati terminologijo, ki jo zahteva določeno področje. Vsak slovensko-angleški prevajalec ali prevajalka in vsak angleški prevajalec ter katerikoli prevajalec besedil iz tujih jezikov iz naše prevajalske agencije dobro pozna svoje področje, zato so naši prevodi stoodstotno zanesljivi.


Dober prevajalec ali prevajalka - prava pot do uspeha!

Če vam je dobro ime vašega podjetja pri srcu, mora biti tudi vaš prevajalec skrbno izbran. Dober in zanesljiv prevajalec oziroma prevajalka je tisti, ki zagotavlja stoodstotno brezhibnost prevedenega besedila. Slab ali neizkušen prevajalec je lahko vir velike poslovne škode, zato mora biti prevajalec zelo izkušen in zanesljiv, področje, ki ga prevaja, pa mora tudi obvladati.

Če potrebujete kakovosten prevod, nas pokličite ali pošljite e-mail !