Pošlji povpraševanje

ALU vhodna vrata - poskrbite za kakovosten vhod v svoj dom

ALU vhodna vrata so izdelana z izjemnim občutkom za detajle. Podobno kot lesena, prispevajo k toplini doma in obiskovalce vselej prijazno pozdravijo.Žal oblikovanju vhoda v dom posvečamo premalo pozornosti in se pri tem držimo reka, da tako ali tako gre samo za vhod. ALU vhodna vrata so več, kot le vhod - skoznje v naš dom povabimo prijatelje in znance, pa tudi sami vsakodnevno vstopamo in izstopamo iz doma. Poleg tega nas ščitijo pred neugodnimi vremenskimi razmerami in radovednimi pogledi. Se tudi sami sprašujete, katera izbrati? Izberite takšna iz aluminija oz. kovinska!

Aluminij vhodna vrata


Katere vse funkcije imajo Pirnar vhodna vrata?


ALU vhodna vrata nam nudijo varnost, trajnost, kakovost, odlično toplotno izolacijo in možnost izbire med določenimi detajli, kar pomeni, da jih lahko bodoči lastnik oblikuje v skladu z lastnimi predstavami. Tako lahko izbere sodoben in edinstven slog, ki ga ne bo mogoče primerjati z nobenim drugim slogom. Samo pomislimo, kako bi bilo, če bi bil vhod kar odprt - v naš dom bi se ves čas sprehajali nepovabljeni gosti in pri tem nimamo v mislih le nepridipravov, temveč tudi vremenske dejavnike, kot sta mraz in vlaga. Da si boste lažje odgovorili na vprašanje, katera vhodna vrata izbrati (ALU, kovinska ali druga) obiščite Pirnarjeve salone (v Mariboru ali v Ljubljani) in si olajšajte izbiro. Tam vas že čakajo razstavljeni le najboljši modeli, izmed katerih je čisto vsak nekaj posebnega.


Si želite ekskluzivnosti in čistih linij?


Potem je Pirnar pravi odgovor. Na vas čakajo najrazličnejši modeli ALU vhodnih vrat iz številnih kolekcij, pri čemer gre za nagrajene modele, ročno izdelane mojstrovine oziroma svetovne inovacije. Pirnar ni priljubljen le v Sloveniji, temveč po celem svetu. Za vas smo pripravili Premium ALU vhodna vrata, ki so spoj vtisov varne čvrstosti in ustvarjalne razigranosti. Vzporedna steklena okenca skupaj s stranskima stekloma prepuščajo v predprostor svetlobo v zanimivih oblikah, čvrstost pravokotnih oblik pa uravnoteži valjasto jekleno potezalo. Prav tako lahko izberete klasično strogost pravokotnih okvirov, ki jo dopolnjujeta čudoviti vitražni stekli z rombastim vzorcem, vzorec romba pa se nato ponovi še na spodnjem delu ALU vhodnih vrat. So na videz resna, a polna veselja do življenja, ki ga bodo delila z vami in z vašimi obiskovalci. Multilevel model daje vtis živahne moči. Ločno obliko vratnega okna poudarja serija točkovnih luči, med katerimi kraljuje široko aluminijasto potezalo s tanko in elegantno režo. Dvobarvnost ustvarja dodatno prestižen vtis. Sedaj že zagotovo veste, da so ALU vhodna vrata izjemno prilagodljiva!

Katera vhodna vrata izbrati? Aluminijasta!

Izberite svoj vhod in pustite odličen prvi vtis!


Pirnarjeva ALU vhodna vrata imajo vse, kar mora imeti kakovosten vhod. Brez težav se prilagodijo željam svojega lastnika, svojo varnostno funkcijo pa opravljajo zvesto in zelo natančno. Preden se lotite ogleda v salonu, natančno premislite, česa si pravzaprav želite. Pri tem je pomembno, da pustite domišljiji prosto pot - razmislite o sodobnem, domačnem in seveda o tradicionalnem stilu ter tako poskušajte ugotoviti, kaj vam najbolj ustreza. K vsakemu slogu je mogoče dodati diskretno osvetlitev, zato vam bo tudi v najostrejši zimi prijetno vstopiti skozi vaša ALU vhodna vrata, pa tudi ponoči boste lažje našli kljuko. Ne pozabite, da so se vhodna vrata iz aluminija pripravljena prilagoditi vam.

VHODNA VRATA MULTILEVEL

KATALOGI VHODNIH VRAT