Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata alu ročno izdelujemo po meri kar pomeni, da so unikatna

Vhodna vrata alu proizvajamo v družinskem podjetju, ki se je razvilo iz majhne rokodelske delavnice, ustanovljene leta 1968. Pohvalimo se lahko z dolgoletno tradicijo, saj sta nas trdo delo in elan pripeljala zelo daleč. Naši uspehi niso omejeni samo na domače tržišče, uspešni smo tudi v tujini. Naša prodajna mreža je razvejana po celem svetu, saj smo s svojimi izdelki prisotni na evropskem, ameriškem, afriškem in azijskem trgu. Izpolnjujemo našo vizijo, ki je, da postanemo največji proizvajalec alu vhodov na svetu. Vhodna vrata po meri so izdelana ročno z veliko truda in ljubezni, kar se lahko vidi in občuti. Kakovost in velika pozornost podrobnostim sta naše vodilo, ki nas žene naprej, v sam vrh naše branže. V razstavno prodajnih salonih, ki jih imamo v Ljubljani in Mariboru, si lahko ogledate in se prepričate o kakovosti naših izdelkov. Izbira ne bo težka, saj imamo razstavljen jagodni izbor naših najbolj prodajanih izdelkov. Za vsa vprašanja in pojasnila so vam na voljo naši strokovni svetovalci, ki vam bodo pozorno prisluhnili in svetovali.

Vhodna vrata iz aluminija

Naša kvalitetna vhodna vrata alu imajo najboljši količnik toplotne prevodnosti

Na svojem področju smo pionirji, saj vsako leto predstavljamo inovacije, ki naša vhodna vrata alu postavijo korak pred konkurenco. Prvi smo pričeli s serijsko proizvodnjo vratnih kril v debelini 14 cm. Njihove toplotne izolacijske lastnosti so dosegle najboljši količnik toplotne prevodnosti na svetu. Pri stavbnem pohištvu je toplotna prevodnost na prvem mestu, saj so toplotne izgube krivec za večjo porabo energije za ogrevanje. Naša alu zunanja vrata so najboljša izbira za vse vrste gradenj, najpogosteje pa se vgrajujejo v nizkoenergijske hiše. Debelina vratnega krila pa ni pomembna samo iz izolacijskega vidika, temveč je pomembna tudi iz varnostnih razlogov. 14 cm debelo vratno krilo in masivni profili nemškega podjetja Schuko, poskrbijo, da je vhod varen in zanesljiv. V primeru vgradnje alu vhoda v blok, ni potrebna, je pa vseeno priporočljiva največja debelina vratnega krila. Glede na to, da so kvalitetna vhodna vrata v stanovanje šele druga varnostna linija, lahko vgradimo vratno krilo s klasično debelino. V primeru vgradnje v samostojno hišo, pa zagotovo priporočamo nakup vhoda z najdebelejšim vratnim krilom, saj predstavljajo prvo obrambno črto pred vlomilci. Za varnost poskrbimo tudi z večtočkovnimi ključavnicami, vlečnimi potezali, kodnimi tipkovnicami in z našim sistemom za prepoznavanje prstnih odtisov.

Zunanja vhodna vrata alu z One Touch sistemom, poskrbijo za varnost vašega doma

Sistem One Touch je revolucionarni sistem, ki skrbi za najvišjo raven varnosti vašega doma. Vhodna vrata alu se odklenejo s pomočjo vaših prstnih odtisov. Čitalec prstnih odtisov je lahko vgrajen v zaščito cilindra, v vratno krilo ali pa v uvlečno potezalo. Deluje tako, da se po prepoznavi stanovalcev s pomočjo prstnega odtisa, vhod odklene, izvleče se potezalo s katerim odpremo vrata. Nekaj sekund kasneje, se vhod samodejno zaklene nazaj. Za sistem One Touch nam je German Design Coucil, ki je eden vodilnih strokovnih centrov za oblikovanje, podelil prestižno nagrado German Design Award Winner 2017. Ta nagrada se podeljuje za izjemne in pionirske dosežke na področju oblikovanja. Naša najnovejša inovacija je vhodna stena Pirnar Theatrica, ki so prva brezdotična hišna zunanja vrata, primerna za nizkoenergijske in pasivne hiše. Imajo sistem za prepoznavanje obraza, ki omogoči lastniku vstop v hišo. Theatrica daje vtis stene in nima potezala. Površinska obdelava Theatrice je lahko v kamnu, steklu, lesu ali v aluminiju. V redni prodaji bo konec leta 2018.

Kvalitetna vhodna vrata

Pred nakupom vhodnih alu vrat, je potrebno dobro premisliti o naših potrebah in željah 

Nakup vrat je zelo kompleksen postopek, saj je potrebno dobro razmisliti o njihovih željenih in potrebnih lastnostih. Glede na videz in karakteristike hiše, se izbere stil, barva in material vhoda. Prav tako se je potrebno odločiti o debelini vratnega krila, sistemu zaklepanja ter osvetlitvi. Vhod obiskovalcu da prvi vtis o stanovalcih, zato je dobro, da ga izberete premišljeno.

VSTOPITE V PIRNARJEV SVET