Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata ALU s steklom - za stanovanja in poslovne objekte

Vhodna vrata ALU so odlična izbira tako za stanovanja, kot tudi za poslovne objekte, saj so kvalitetna, prilagodljiva, vsestranska in neverjetno stabilna. Izredna stabilnost je pravzaprav ena izmed največjih prednosti vhodnih vrat ALU, ki jih je mogoče kombinirati s steklom ali z lesom. Ne glede na to, ali prenavljate dom oziroma poslovni objekt ali pa gre za novogradnjo, se lahko brez skrbi odločite za montažo vhodnih vrat ALU, ki pa zahtevajo skrbno izbiro, zato si moramo za končno odločitev vzeti čas in se oborožiti z znanjem. Vsak posameznik ima namreč povsem drugačna pričakovanja. Medtem ko je nekaterim pomembnejši vidik varnosti, drugi postavljajo na prvo mesto estetski vidik, spet tretji pa si želijo kombinacije obojega, kar je praktično najboljša izbira. Z nakupom vhodnih vrat ALU s steklom z lahkoto združimo varnostni vidik z estetskim. Aluminij je izmed vseh materialov za izdelavo vhodov najbolj znan in najbolj priljubljen med končnimi kupci.

Masivna vhodna vrata iz lesa

Visoka zaščita in enostavno vzdrževanje

Vhodna vrata ALU, še posebej tista, ki so kombinirana z lesom, nudijo visoko stopnjo zaščite in so dokaj enostavna za vzdrževanje. Aluminij je kot material neverjetno robusten in odporen na različne vremenske razmere, tudi na dež in sneg. Profili iz tega materiala potrebujejo le minimalno vzdrževanje, imajo pa zelo dolgo življenjsko dobo. Z estetskega vidika je mogoče ALU vhodna vrata kombinirati s steklom, ki v predsobo prepušča sončne žarke. To je popolna rešitev za temnejše predsobe. Pred nakupom in seveda montažo moramo razmisliti, kaj pričakujemo od novega vhoda. Vprašajmo se, kaj želimo z našimi vhodnimi vrati ALU s stekli sporočati mimoidočim in obiskovalcem? Izbira kvalitetnega vhoda od nas zahteva, da si vzamemo čas za razmislek in pretehtamo različne možnosti, ki se nam ponujajo. Dejstvo pa je, da z nakupom ALU vhodnih vrat v kombinaciji s steklom ne moremo zgrešiti, pa naj gre za stanovanjski ali poslovni objekt. Vse, kar je pomembno, je visoka kakovost bivanja v kombinaciji z neminljivim občutkom varnosti. Vhod je tisti, ki našo zasebnost ločuje od zunanjega sveta.

Upoštevajmo elemente v prostoru

Pri izbiri tistih pravih vhodnih vrat ALU ne upoštevamo ne zunanjosti stavbe, torej fasade. Vprašajmo se, kakšni so elementi, ki se nahajajo na drugi strani vhoda in nato poskušajmo ugotoviti, če se bodo ALU vhodna vrata s steklom podala k njim. Eleganca in trpežnost sta eni izmed mnogih posebnosti aluminija kot materiala, zato se ljudje za takšnimi vhodi počutimo varno in prijetno. Poleg visoke stopnje varnosti in dolge življenjske dobe pa ALU vhodna vrata nudijo še več - plenjenje pozornosti z različnimi nivoji površin, pa tudi s presenetljivo čisto in popolno gladkostjo. Do štirikratna zasteklitev nudi možnost neskončne igre vzorcev in tekstur.

ALU vhodna vrata z montažo

Zakaj izbrati Pirnarja?

ALU vhodna vrata Pirnar so mojstrsko ročno delo, dovršenih oblik in brezhibno izdelanih detajlov. So plod drzne zasnove, navdušujočega oblikovanja in domiselne izvedbe. Dragoceni materiali, visoka natančnost izdelave in brezhibnost površin so Pirnarjeve vhode ponesli v svet, kjer že navdušujejo na tisoče uporabnikov. Ker imamo možnost izbrati dimenzije, barvo, slog in eno od desetin oblik znotraj tega sloga, nam daje Pirnar priložnost zadovoljiti čisto vsako izmed naših želja in pričakovanj. ALU vhodna vrata s steklom in diskretno LED osvetlitvijo zažarijo tako v soncu, kot v prijetnem večeru. Čarobnost, romantičnost ali brezčasna eleganca, izbira je povsem vaša. Še dobro, da nič ni nemogoče! Pri Pirnarju je cilj vedno dosežen, brez kompromisov. Poiščite svojega Pirnarja med mojstrovinami, ki navdušujejo.

VHODNA VRATA BASICO

MASIVNA VHODNA VRATA IZ LESA ALI ALUMINIJA