Aluminijasta zunanja vrata za popolno zaščito vašega doma

Aluminijasta vrata danes definitivno prevladujejo nad PVC materialom, po priljubljenosti pa jim sledijo lesena in pogosto tudi masivna, prav tako pa so lahko kombinirana z lesom. Morda ste se že mnogokrat vprašali, zakaj je toliko govora o izbiri pravega vhoda. Dejstvo je, da je prav vhod tisti, ki obiskovalcu ali mimoidočemu pusti prvi vtis o nas in o tem, kaj se skriva za njimi, torej v notranjosti objekta. Aluminijasta zunanja vrata dajejo vtis, da se za njimi nahaja pravo kraljestvo, pa s temi besedami popolnoma nič ne pretiravamo. Videti so prestižna, podobno, kot so bila nekoč grajska vrata, zaradi svoje velikosti in izbire materiala pa so tudi varna. Velika prednost aluminijastih zunanjih vrat je, da jih je mogoče izdelati po meri - torej v skladu z željami in pričakovanji bodočega uporabnika. Kaj pomeni imeti Pirnarja? Pomeni imeti edinstvenavhodna vrata, ki bodo nase pritegnila čisto vsak pogled in navdušila vsakogar, ki se bo le sprehodil mimo njih.

Aluminijasta vhodna vrata


Aluminijasta ali lesena vrata? Morda kar kombinacija obojega?


Aluminijasta vrata omogočajo popolno brezskrbnost bivanja, hkrati pa so v večini primerov prilagojena potrebam in željam uporabnika. Seveda pa se včasih zgodi, da se ne moremo odločiti, kateri material izbrati. V tem primeru obstaja pri izbiri najprimernejših zunanjih vrat odlična rešitev - aluminijasta in lesena, torej kombinacija obeh materialov. Zakaj vas ne bi pred vstopom v dom pozdravila brezkompromisna trdnost in čvrstost aluminija, ali pa vas pobožala žlahtnost lesa? Če vam ta izbira ne ustreza, vam ostanejo na voljo še masivna vrata. Ker le najboljši vedo, kaj hočejo, sprostite domišljijo in ji pustite povsem prosto pot. Pri Pirnarjevih vhodih je mogoče prav vse!


Ne pozabite na čudovito kljuko!


Ko boste izbirali svoja aluminijasta zunanja vrata, ne pozabite izbrati zanje primerne kljuke, kateri posvečamo bistveno premalo pozornosti. Ker so te različnih oblik, velikosti in materialov, si je potrebno vzeti dovolj časa, da bo kljuka prišla do izraza tudi v kombinaciji z aluminijastimi vrati. Naj gre za še tako majhen detajl, za katerega se nam zdi, da tako ali tako ne bo opažen, je resnica daleč od tega. Naloga nas samih je poskrbeti, da bo poleg vse te elegance aluminijastih vrat obiskovalec opazil tudi čudovito kljuko! V Pirnarju se zavedamo, kako pomembno je poudariti detajle, zato smo pri njihovi izdelavi skrajno previdni in zelo natančni. Le tako je mogoče ustvariti prave mojstrovine, ki tako lastnike, kot tudi obiskovalce pustijo odprtih ust. Zunanja aluminijasta vrata morajo vlivati samozavest, občutek grajske zaščitenosti in varnosti. Mar ni res, da je dom tam, kjer se počutimo varno? K temu pripomore kombinacija najdebelejših profilov podjetja Schüco, mojstrsko dovršene in natančne rokodelske izdelave ter inovativnega načina spajanja elementov.

Zunanja vhodna vrata


Se navdušujete nad inovacijami?


Teh med Pirnarjevimi aluminijastimi vrati nikoli ne manjka. Naša zgodba je namreč tesno prepletena z inovacijami in nagradami. Kot prvi smo razvili raven vhod, kjer so vsi elementi v isti ravnini. Trg smo navdušili z doslej nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vrata: 0,54 W/m2K. Iz leta v leto dokazujemo, da nič ni nemogoče, temveč je vse mogoče! Najnovejše inovacije boste tako zagotovo našli med našimi modeli, ki si jih lahko ogledate na fotografijah na naši spletni strani, še bolje pa bo, če boste obiskali katerega izmed naših salonov - v Ljubljani ali v Mariboru. Zunanja aluminijasta vrata bodo tako prilagojena vašim željam, zasnovana pa so po naših strogih merilih, saj želimo z vsakim modelom doseči čisto popolnost in povezanost v popolno celoto. Izberite najbolj oseben vhod v vaš dom na svetu med Pirnarjevimi modeli.

VHODNA VRATA NA PRSTNI ODTIS

IZBERITE SVOJA VHODNA VRATA