Izolacija kleti in cevi v zemlji ima velik pomen

Izolacija kleti v zemlji je pogosto nekaj, na kar pri izvajanju izolacije pozabimo. O tem, zakaj je potrebno izvesti tudi izolacijo kleti v zemlji, bomo spregovorili v nadaljevanju. Zagotovo se vsi strinjamo, da je zemlja vlažna, vlaga pa ima precej negativen vpliv na prostore v notranjosti objektov. Z izolacijo sten v zemlji lahko zagotovimo temperaturno stabilnost v prostoru, preprečimo nastanek rosenja na stenah, zaščitimo hidroizolacijo pred nastankom mehanskih poškodb in nenazadnje tudi pred temperaturnimi vplivi, s čemer pa lahko podaljšamo njeno življenjsko dobo. Pomembna je tudi izolacija cevi v zemlji, za kar je potrebno izbrati primerne izolacijske materiale. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tudi v podjetju Norik, v katerem vam bodo prijazni strokovnjaki z veseljem svetovali.

izolacija kleti v zemljiizolacija stene


Izolacija cevi v zemlji po ugodni ceni

Izolacija tal in cevi v zemlji lahko predstavlja velik finančni strošek, poleg tega pa je potrebno izbrati zanjo primerne materiale. V podjetju Norik vam nudimo vse, kar potrebujete za profesionalno izvedbo izolacije in doseganje najboljšega rezultata pri izolaciji kleti v zemlji. Zaradi hitre in preproste montaže boste prihranili denar tudi pri izolaciji cevi v zemlji. Če želite pridobiti dodatne informacije o izolaciji v zemlji, nas obiščite v podjetju Norik.

POTREBUJETE IZOLACIJO FASADE?


Izolacija kleti v zemlji in debelina izolacije

Tudi pri izolaciji kleti v zemlji moramo poskrbeti za primerno debelino izolacije. Ker je tudi minimalna debelina izolacije kleti v zemlji določena po pravilniku, je najbolje, da se teh navodil tudi držimo. Preden se lotite izolacije stene v zemlji, obiščite podjetje Norik. Svetovali vam bomo o primerni izbiri izolacijskih materialov.