Toplotne izolacije za celotno hišo: terasa, streha, podstrešje

Za hišo ali objekt je izjemno pomembna kakovostna toplotna izolacija. Z vgraditvijo dobre, zanesljive in učinkovite ter kakovostne toplotne izolacije, boste preprečili uhajanje toplote iz vaše hiše. Investicija v dobro toplotno izolacijo je investicija v zdravo, energetsko varčno in ugodno bivanje. V podjetju Norik d. o. o. smo za vas pripravili ugodno ponudbo toplotne izolacije oziroma toplotno izolacijskih plošč Styrodur C. Gre za visokokakovostne izolacijske plošče iz ekstrudiranega polistirena, ki zagotavlja visoko kvaliteto, odlične gradbeno-fizikalne lastnosti, širok spekter uporabe ter neprestan razvoj in izboljšave.Z izolacijskimi ploščami Styrodur C boste zagotovili učinkovito toplotno izolacijo terase, podstrešja, poševne ali ravne strehe, temeljne plošče, stropa, sten oziroma celotne hiše. Z izbiro toplotne izolacije Styrodur C boste prispevali k večjemu ugodju bivanja, nižji porabi energije za ogrevanje in nižjim emisijam CO2.

toplotna izolacija teraseUčinkovita toplotna izolacije terase, podstrešja, poševne ali ravne strehe

S toplotno izolacijskimi ploščami Styrodur C boste učinkovito izolirali tudi teraso ali strešno teraso. Pri hiši je izredno pomembna tudi toplotna izolacije strehe. Streha je namreč neprestano izpostavljena neugodnim vremenskim razmeram in padavinam. Zato je smiselno streho dobro toplotno izolirati z najboljšimi materiali, kakršen je Styrodur C. Dobra izolacije poševne strehe bo prispevala k manjši porabi energije za ogrevanje hiše, še posebno, če je pod streho urejen bivalni prostor. Izolacijski material Styrodur C je prav tako primeren za toplotne izolacije podstrešij, temeljnih plošč, notranjih sten itd. Spekter uporabe te toplotne izolacije je neizmerno širok.

toplotne izolacijeVečji prihranki in boljša kakovost bivanja v hiši z zanesljivo toplotno izolacijo Styrodur C

Vse več investitorjev in izvajalcev se zaveda pomena toplotne izolacije. Odločitev za kakovostno toplotno izolacijo je modra odločitev, saj poleg tega da prinaša dolgoročni prihranek, pozitivno vpliva na kakovost bivanja. Za trpežno, zanesljivo in odporno toplotno izolacijo se obrnite na nas. V podjetju Norik d. o. o. vam bomo z veseljem svetovali glede uporabe toplotne izolacije in vam odgovorili na vsa vaša vprašanja.