Učinkovita toplotna izolacija fasade objekta preprečuje toplotne izgube

toplotna izolacija notranjih stenUčinkovita toplotna izolacija fasade hiše ali objekta je investicija v trajno ugodje bivanja, manjše toplotne izgube in zdravju prijazno okolje. Toplotna učinkovitost fasade objekta je odvisna od kakovostne toplotne izolacije. Učinkovita toplotna izolacija fasade, temeljne plošče ali notranjih sten objekta bo zaščitila prostore pred prekomernim pregrevanjem poleti in ohlajanjem pozimi. Slaba toplotna izolacija fasade in temeljne plošče bo povečala porabo energije za ogrevanje, prav tako pa bo omogočila večji nastanek vlage. Vlažni prostori pa so neprimerni za bivanje in zdravju škodljivi. Toplotna izolacija temeljne plošče z obeh strani - pod temeljno ploščo in nad temeljno ploščo (pod estrihi) bo eliminirala toplotne mostove. V podjetju Norik d.o.o., kjer se ukvarjamo s proizvodnjo, trženjem in zastopstvom specializiranih materialov in rešitev s področja gradbeništva, vam ponujamo rešitev za učinkovito in zanesljivo toplotno izolacijo fasade, notranjih sten, temeljnih plošč, streh, tal itd. - Styrodur C, zelena toplotnoizolacijska ploščaiz ekstrudiranega polistirena. Gre za izredno kakovosten toplotno izolacijski material, ki pomembno prispeva k večjemu ugodju bivanja, nižji porabi energije za ogrevanje, nižjim emisijam CO2, k varovanju okolja in ozračja. Če iščete učinkovito in cenovno ugodno toplotno izolacijo, potem je Styrodur C idealna rešitev za vas in vaš objekt.

toplotna izolacija fasadeToplotna izolacija notranjih sten s toplotno izolacijskimi ploščami Styrodur C

Toplotna izolacija notranjih sten se običajno postavlja v starejših objektih, notranje stene pa je mogoče toplotno izolirati tudi, kadar stavbe ne moremo ali ne smemo izolirati z zunanje strani (fasada), kadar moramo v nekem prostoru vzdrževati določeno temperaturo (hladilnice), kadar želimo dodatno izolirate določene prostore v objektu. Tudi notranje stene boste izredno dobro toplotno izolirali z izolacijskimi ploščami Styrodur C, prav tako kakor fasado, temeljno ploščo, streho, strop ipd.

Ugodna cena izolacijskih plošč Styrodur C za zanesljivo toplotno izolacijo fasad, tal itd.

Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi aktualen cenik in se pozanimate o ceni izolacijskih plošč, ki bodo poskrbele za učinkovito in zanesljivo toplotno izolacijo fasade vašega objekta, notranjih sten, stropov itd. Ker smo zazrti v zdravo in okolju prijazno prihodnost, boste pri nas dobili visokokakovostne, okolju prijazne in učinkovite toplotno izolacijske plošče po ugodni ceni. Prepričajte se sami.