Fasadne plošče in njihova cena z velikim prihrankom

Fasadne plošče predstavljajo sodoben način izdelave estetske fasade. Objekt brez fasade je popolnoma gol, lahko rečemo celo, da je nezaščiten, saj je prav fasada tista, ki opravlja veliko število za objekt pomembnih nalog. Fasadne plošče nam omogočajo zniževanje stroškov tako pri ogrevanju, kot tudi hlajenju prostorov objekta, s čemer bistveno povečujejo tudi samo udobje bivanja. Pogosto opazimo velik poudarek na dejstvu, da se je pri izvedbi fasade pametno izogniti pretirani želji po prihranku, saj gre za pomemben element, v katerega je bolje vložiti nekaj financ več in si tako zagotoviti pravilno izvedbo fasade. Ugodno ceno fasadnih plošč vam nudimo tudi v podjetju Norik, v katerem se ukvarjamo s trženjem in zastopstvom specializiranih materialov in rešitev s področja gradbeništva. Pri nas si lahko ogledate tudi cenik fasadnih plošč.


Fasadne plošče - cene za novo fasado

Cene fasadnih plošč na trgu se vsekakor razlikujejo, saj so lahko fasadne plošče izdelane iz različnih materialov. V podjetju Norik vam nudimo ugodno ceno fasadnih plošč PLANUM, ki zagotavljajo izvedbo lepe, trajnostne in ekonomične fasade. Če jih kombiniramo s profili STRUKTUR in GBS, lahko dosežemo tudi zanimive estetske učinke. Fasadne izolacijske plošče so enostavne za pritrditev, omogočajo pa nam velik prihranek in zmanjšanje stroškov ogrevanja.

TRAPEZNa PLOČEVINa KOT FASADA


Fasadne plošče - pritrjevanje brez vrtanja

Fasadne plošče PLANUM je mogoče pritrditi brez vrtanja, saj jih preprosto obesimo na zatične pritrdilne letve, polagamo pa jih lahko tako v horizontalni, kot tudi v vertikalni smeri. Če iščete fasadne panelne plošče po ugodni ceni, obiščite podjetje Norik, kjer vam bomo z nasveti vedno priskočili na pomoč.


Ureditev letališča Brnik s fasadnimi ploščami