Pošlji povpraševanje

Nadstreški za avto se nekaterim ljudem zdijo zapravljanje denarja, a je izjemno pomembno, da je vaš jekleni konjiček na varnem ob morebitnih vremenskih nevšečnostih, obenem pa lahko takšen nastrešek za avtomobil poskrbi tudi za lep dodatek k domu in zaokroži nekakšno celoto. Živimo v času, ko je osebno vozilo skorajda nujno za vsakodnevno življenje, z njim lahko peljete otroke v šolo, se odpeljete v službo in popoldne po opravkih ter na počitnice. V vozilu tako preživite kar nekaj časa, zato je pomembno, da je varno in brezhibno. Tako kot avtomobil potrebuje reden servis je pomembno, da je čim manj izpostavljen slabim vremenskim vplivom, ki lahko poškodujejo avto in vplivajo na njegovo delovanje, zato nadstrešek za avto poskrbi, da vsaj ko je vozilo parkirano, ni potrebno razmišljati o tem. Nudimo vam kakovostne nadstreške za avto iz kakovostnih polikarbonatnin plošč, ki so praktično neuničljive, okvir pa je odporen proti rjavenju, narejen iz aluminija. Ob prihodu domov po napornem dnevu boste tako popolnoma mirno parkirali vaše prevozno sredstvo pod nadstrešek za avto in uživali v vašem domu popolnoma brez skrbi. Za več informacij smo vam na voljo, lahko nas kontaktirate po telefonu ali emailu, ali pa se oglasite v naši poslovalnici. Imamo ogromno izkušenj in znanja s področja avto nadstreškov.


Nadstreški za avto iz polikarbonatnih plošč in kakovostnega okvirja

Nadstreški za avto imajo dve pomembni funkciji, prva je seveda tista ključna, najbolj pomembna in sicer varovanje vaših vozil pred točo, snegom, močnim dežjem, vročim soncem in ostalimi vremenskimi dejavniki, ki lahko povzročijo škodo na vašem vozilo. Seveda je to glavni razlog za nakup, a ne smete pozabiti tudi na estetski vidik hiše, saj je po navadi avtomobilski nadstrešek viden in mora biti zato v stilu s hišo. V našem podjetju imamo na voljo izjemne estetske nadstreške za avto iz polikarbonatnih plošč, ki je material, ki se prilega tako modernim kot tradicionalnim hišam, obenem pa gre za material, ki je izjemno trpežen in praktično neuničljiv. Okvir za nastreške za avto je narejen iz aluminija in odporen proti rjavenju, tako da ste lahko popolnoma mirni – nadstrešek bo imel dolgo življenjsko dobo. Kakovosten in hkrati lep – nadstrešek iz polikarbonatnih plošč vas bo navdušil, saj ne potrebuje vzdrževanja, streha ne gnije in se ne lušči, za razliko od kovinskih nadstreškov za avte. Za vse nadstreške za avtomobile v naši ponudbi vam nudimo kar 10 let garancije, kar pomeni, da smo prepričani v kakovost produkta in verjamemo, da boste z njim izredno zadovoljni.


Nadstreški za avtomobile


Nadstreški za avto Atlas in Arizona

Nadstreški za avto so odlična rešitev za vse tiste, ki živite v hiši in ne veste, kje bi parkirali vaše vozilo, obenem pa bi ga radi imeli na varnem. V podjetju MS Viscom vam nudimo kakovostne nadstreške za avto, za namestitev katerih potrebujete le betonske temelje, saj vam že vnaprej izvrtamo profile in odrežemo plošče po naročilu, odvisno od vaših želja ali potreb. Nudimo vam dve različnih vrsti nadstreškov za avto, Atlas serijo, kjer gre za modularni nadstrešek za avto, ki omogoča spajanje v dolžino. Izjemno vzdržljiv,, čvrst in trpežen, narejen tako, da prenese ostre vremenske razmere, vezni elementi so iz pocinkanega jekla, okvir iz aluminija, kar pomeni, da ne rjavi. Arizona avtomobilski nadstreški so prav tako narejeni iz polikarbonatnih plošč, ki pa so valovite in pripomorejo k bolj modernemu videzu, obenem pa so praktično neuničljive in 100% zaščitene proti različnim udarcem. Nadstrešek je obdelan s solarno sivim premazom, ki blokira škodljive UV-žarke in prepušča naravno svetlobo, hkrati pa zagotavlja zadostno količino sence ob najbolj vročih poletnih dnevih. V naši ponudbi pa lahko izberete tudi nadstrešek za dva avtomobila. Ne glede na izbiro vam zagotavljamo kakovostne nastreške, ki vas bodo navdušili in poskrbeli za varno in brezskrbno bivanje.


Nadstreški za avto po ugodni ceni

V našem podjetju se zavedamo, da je prevozno sredstvo izjemno pomembno v vsakdanu posameznika, zato moramo poskrbeti za to, da ostane nepoškodovano. Ko je vozilo doma, se lahko morebitnim vremenskim nevšečnostim, ki lahko poškodujejo vozilo ognete z nadstreškom za avto, ki bo poskrbel za varnost. Še toliko bolj je pomembno to v zimskem času, ko se začnejo snežne padavine. V kolikor imate nadstrešek za avto, vam ni potrebno kidati snega s strehe, tako da prihranite pri času. Verjamemo, da boste z našimi nadstreški za avto izjemno zadovoljni, nudimo vam tako enojne avtomobilske nadstreške kot tudi nadstreške za dva avtomobila, v kolikor imate pri hiši dva motorna vozila. V kolikor imate glede nadstreškov za avto kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili na vasa vprašanja, bodisi po telefonu ali emailu, kar vam je lažje. Imamo ogromno izkušenj na področju izdelave različnih izdelkov iz polikarbonatnih plošč in stojimo za prednostmi, ki jih ta material ponuja, bodisi v obliki nadstreškov za avto, bodisi za kaj drugega. Mi smo pravi naslov za vas.