Izolacija ravne betonske strehe za udobje in prihranek

Izolacija betonske strehe igra izjemno pomembno vlogo pri varčevanju z energijo. Absolutno bistvenega pomena je v primeru, ko bivamo tudi na podstrešju. Toplotna izolacija betonske strehe poskrbi, da je tudi naše podstrešje udoben bivalni prostor in nam občutno zniža stroške ogrevanja. Hkrati poskrbimo tudi za to, da je izboljšana zvočna izolacija! Toplotna izolacija s termoblokom preprečuje nastanek plesni in je zaradi svojih nizkih prostorskih zahtev izjemna rešitev za vsak dom. Energijsko najbolj varčne oblike bivanja (kot so pasivne hiše) se že danes močno zanašajo na toplotno izolacijo, v prihodnosti pa bo le-ta postala standard za vse.

VEČ O NAŠIH STORITVAH IZOLACIJE TUKAJ!


Nudimo izjemno kakovostno izolacijo ravne strehe!


S podjetjem Magrop d.o.o. je izolacija ravne betonske strehe:

  • Hitra
  • Enostavna
  • Ugodna
  • Zanesljiva

Smo podjetje, ki z inovativnim pristopom vedno znova ostaja v stiku z najnovejšimi trendi v svetu toplotnih izolacij betonskih streh. Naši produkti so v skladu z vsemi najvišjimi evropskimi standardi in so mednarodno dostopni. Do izolacije betonskih streh pristopamo z največjo mero odgovornosti, kar potrjujejo tudi številni certifikati, ki smo jih prejeli doma in v tujini.

termoblok izolacija streheizolacijski element


Toplotna izolacija ravnih betonskih streh z nami - varčna prihodnost


V samem središču naše filozofije je varčevanje energije in s tem minimalizacija stroškov. Izolacijo ravnih betonskih streh zato ponujamo po izjemno ugodnih cenah, saj želimo, da je odgovornejša in varčna prihodnost bivanja dostopna prav vsem. Naši produkti so visoko kvalitetno proizvedeni na podlagi investicij v inovativne rešitve za udobnejše bivanje. Zavedamo se, da izolacija betonske strehe postavlja visoke zahteve, mi pa smo tu, da jih uresničimo.

Če želite stopiti v kontakt z nami, nas kontaktirajte preko obrazca na naši spletni strani www.toplotni-mostovi.si. Prijazna ekipa svetovalcev vam bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja v zvezi z izolacijo za ravne strehe! Prepričani smo, da lahko skupaj najdemo ustrezno rešitev po atraktivni ceni!