Cena termobloka se vam splača


Cena termobloka je kajpak višja kot so cene klasičnih gradbenih zidakov iz opeke ali betona. Res pa je, da se vam cena termobloka izplača, saj je termo blok za zidanje hkrati tudi termo izolacija objekta. Termoblok izolacija se tako v Sloveniji vse bolj in bolj uporablja, saj vse več investitorjev ugotavlja, da se jim denar za ceno termobloka splača odšteti, če upoštevajo vse faktorje prihranka, ki ga s tem dosežejo. Termoblok je namreč sistem, s pomočjo katerega lahko hišo tudi bistveno enostavneje in hitreje zgradite. Vsekakor pa drži, da je gradnja s termoblokom dosti bolj čista in urejena, kot je to v primeru klasičnih gradbenih materialov.


Cena termobloka je ugodna


Glede na vse prihranke, ki vam jih prinese sistem izolacije termoblok, ni nič presenetljivega, da glede na ceno termobloka v državah, kot so Nemčija, termoblok že ponekod počasi izpodriva gradnjo s klasičnimi zidaki. Termo blok za zidanje je namreč hkrati termo izolacija. Investitor tako v enem postopku uredi dva pomembna elementa gradnje, zato je na zahodu termoblok izolacija čedalje bolj priljubljena.


Termoblok je gradbeni material prihodnosti


Zakaj bi zidali z materiali, ki so slabo ali zelo slabo toplotno izolativni? Zakaj ne bi zidali z materialom, s pomočjo katerega boste prihranili? Cena termobloka je povsem dostopna, na drugi strani pa boste prihranili tudi pri izkoristku objekta, saj bodo njegove zunanje mere manjše, kot bi bile, če bi na že tako debele klasične nosilne stene morali nanesti še dodaten sloj ali celo več dodatnih slojev izolacijskih elementov, kot so denimo EPS plošče.

Več o izolaciji betonske strehe:www.vsi.si/margop/izolacija-betonske-strehe

IZOLACIJA BALKONOV

V PONUDBI TUDI SISTEMI TESNENJA

termoblok cenatermo blok za zidanje