Toplotna izolacija balkonov za varčnejšo prihodnost!


Izolacija balkonov
vam prinese marsikaj! Glavna prednost je minimalizacija toplotnih mostov, s tem pa se posledično zmanjša tudi izguba energije. Toplotni izolatorji bodo poskrbeli, da bodo vaši stroški ogrevanja občutno manjši, hkrati pa boste naredili tudi nekaj dobrega za okolje.


Prednosti toplotne izolacije balkonov - brez plesni!


Prednosti, ki jih v vaš dom prinašajo toplotni izolatorji se tu še ne končajo! Mednje namreč spadajo še:

  • Preprečevanje nastanka plesni
  • Dodaten statični izračun ni potreben, kar pomeni povsem enostavno načrtovanje
  • Enostavna ohranitev okvira ter oblikovanje ustreznega kota
  • Zelo majhne prostorske zahteve in s tem nizki stroški shranjevanja
  • Nizki so tudi stroški prevoza s kompaktnim paletiranjem
  • Izjemno majhna lastna teža in nizka možnost poškodb

Pri Margop d.o.o. so materiali za toplotno izolacijo izjemno kakovostni, torej bo nakup termobloka odlična investicija v prihodnost! Poleg tega je naša cena izolacije balkona izjemno atraktivna, saj se vedno znova trudimo, da je varčnejša in odgovornejša prihodnost bivanja dostopna prav vsem!

toplotna izolacija balkonovcena izolacije balkonov


Toplotna izolacija balkona - inovativna prihodnost


Izolacija balkonov
in drugih predelov našega doma predstavlja prihodnost odgovornega bivanja v sožitju z okoljem. Najbolj varčne hiše kot so pasivne in nizkoenergijske hiše se že zdaj popolnoma zanašajo na toplotno izolacijo in prepričani smo, da bo le-ta v prihodnosti postala standard za vse. Cene izolacije balkona zaradi podjetij kot je Margop d.o.o. postajajo vse bolj dostopne, kakovost in energijski izkoristek pa sta vedno večja.

Želite cenovno ugodno toplotno izolacijo vašega balkona tudi vi? Potem nas kontaktirajte na telefonsko številko 041 391 977 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@margop.si. Naša prijazna ekipa strokovnjakov vam bo z veseljem ponudila več informacij! Za več informacij obiščite našo spletno stran: www.toplotni-mostovi.si!

Odločite se za varčnejšo prihodnost vašega bivanja še danes!