Vse o termobloku - cena, uporaba in prednosti


Termoblok minimalizira toplotne mostove ter s tem posledično zmanjša izgubo energije. Dober izkoristek energije pa je odličen tako za naše gospodinjstvo kot tudi za okolje. Poleg tega ima termo blok za zidanje še druge prednosti:

  • Preprečuje nastanek plesni
  • Deluje kot toplotna izolacija
  • Kompakten način gradnje prinaša številne prednosti (enostavno načrtovanje in uporaba)
  • Dodaten statični izračun ni potreben
  • Enostavno shranjevanje, saj ne zahteva veliko prostora
  • Z majhno prostornino so povezani tudi nizki stroški in enostavnost dostave
  • Zaradi unikatne gradnje je zmanjšana možnost poškodb

Poleg tega je termoblok izjemno zanesljiv, uporablja pa se ga pri mnogih gradbenih delih, na primer tudi pri izolaciji balkonov, oken, prehodov in podobno.

VEČ O ZMOGLJIVOSTI THERMOBLOCKA TUKAJ!


Thermoblock izolacija - prihodnost našega bivanja


Priključki za toplotno izolacijo bodo v prihodnosti predstavljali družbeno realnost. Nizkoenergijske in pasivne hiše se že danes močno zanašajo na termoblock izolacijo, saj se le-ta vedno znova izkazuje za izjemno učinkovit način zmanjšanja stroškov in minimalizacije energijske izgube.

izolacija elementtermoblok izolacija


Ugodna cena termobloka pri Margop d.o.o.


Pri Margop nudimo izjemno atraktivno ceno termoblokov izjemne kakovosti! Nudimo vam tudi strokovno svetovanje in smo predani naši filozofiji: varčevanje energije in minimalizacija stroškov. Cena termo bloka za zidanje je dostopna, poleg tega pa nakup predstavlja res izvrstno investicijo v prihodnost - vsako leto boste prihranili obilico denarja! Naši termobloki so mednarodno dostopni in ustrezajo vsem najvišjim evropskim standardom. Na naši spletni strani www.toplotni-mostovi.si si lahko preberete prav vse o materialih, tipih in gradbeno tehničnih karakteristikah naših thermoblockov.

Prepričani smo, da boste z izkoristkom energije zaradi montaže termobloka navdušeni tudi vi! S kakršnimikoli vprašanji se lahko obrnete na telefonsko številko 041 391 977 ali na email info@magrop.si. Z veseljem vam bodo pomagali in skupaj utirali pod do bolj ekološke in odgovorne prihodnosti!