Termo izolacija - podaljšajte življenjsko dobo svojega objekta


termo blokV podjetju Margop, ki se nahaja v Grosuplju se ukvarjamo s termo izolacijo hiš, od kleti, predsob, streh do teras. Pri termo izolaciji uporabljamo poseben termo blok za zidanje, ki je izolativen element po ugodni ceni in dobre kvalitete. Termoblok preprečuje nastajanje plesni in toplotnih mostovov, kar pomeni manjše uhajanje energije in velik prihranek pri stroških. Ravno minimizacija stroškov je poleg varčevanja energije glavna filozofija našega podjetja, ki poleg strokovnega svetovanja nudi tudi inovativne izdelke za gradbeni sector. Obiščite nas in se prepričajte o prednosti termo bloka v vaši hiši.


Termo izolacija z debelino 120 mm v različnih višinah


V našem podjetju za vso termo izolacijo uporabljamo inovativen element Termoblok. Gre za element, ki se ga uporablja pri številnih gradbenih delih, kot na primer gradnji balkonov, streh in prehodov. Termo blok za zidanje ima kompaktno konstrukcijo posameznih elementov z majhno težo in nudi številne prednosti pri načrtovanju, logistiki in izvedbi. Minimalizira toplotne mostove in posledično izgubo energije in preprečuje nastanek plesni, poleg tepa pa deluje kot toplotna in zvočna izolacija. Termo blok na voljo v različnih višinah (160, 180, 200, 220 mm) in v enotni debelini 120 mm. Vsa gradnja poteka v smeri ekološkega mišljenja, naša produkti pa so kvalitetni in mednarodno dostopni.

VEČ O TOPLOTNIH MOSTOVIH


Termo blok za zidanje - ugodna cena in kvaliteta


termo blok za zidanjePoleg prednosti, naštetih zgoraj ima termo blok za zidanje v podjetju Margop še en velik plus - ugodno ceno. V našem podjetju se zavedamo, da sta kvaliteta in ugodna cena ključ do zadovoljstva strank zato nudimo kvalitetno termo izolacijo po ugodni ceni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o termo bloku za zidanje nas konatktirajte preko spletnega obrazca:http://www.toplotni-mostovi.si/zmogljivost-termobloka-tq ali pa se oglasite osebno v našem podjetju in se pridružite našim zadovoljnim uporabnikom. Podjetje Margo je pravi naslov za termo izolacijo. Obiščite nas in se prepričajte tudi vi.