Toplotna izolacija: Cena Termoblok je najnižja cena vrhunske zaščite

Toplotna izolacija: cena toplotne izolacije kleti, betonske strehe, balkonov, teras, stropov, oken in vrat je s pomočjo vrhunskih Termoblok elementov izredno nizka, saj prepolovi ceno ogrevanja.
Toplotne izolacije Termoblok, ne odlikuje le ugodna nabavna cena, saj poleg cene tudi učinkovito toplotno izolira in zniža ceno ogrevanja.

Termoblok je ravno tako učinkovit zvočni izolator, saj reducira hrup pri balkonskih, mansardnih, strešnih in ostalih prehodih v zgradbo.
Z izbiro Termoblok elementov po ugodni ceni, poskrbimo tudi za zaščito pred nastankom temperaturnih razpok pri nezaščitenih betonskih gradnjah, ki povzročajo nastanek plesni.
Poleg ugodne cene, pa v korist Termobloka priča tudi njegova učinkovitost in vsestranskost, saj je uporaben pri mnogih gradbenih delih, npr. balkonskih ploščah, strehah, kleteh ipd.

Toplotna izolacija cenik

Cena ogrevanja, bo s pravo toplotno izolacijo nižja za več kot 50%

Termoblok predstavlja odlično toplotno izolacijo po ugodni ceni, saj njegova učinkovita toplotna izolacija, lahko zmanjša ceno ogrevanja za več kot 50% zaradi odličnega kompaktnega materiala.
Termoblok je lahek in kompatibilen z vsemi gradbenimi materiali, njegova močna in trdna zgradba, pa ima vrhunsko toplotno izolativno vrednost, ki zagotavlja velik prihranek toplote in najnižjo ceno ogrevanja.

Toplotna izolacija kleti margopZakaj je pomembna toplotna izolacija kleti oz stropa kletnih prostorov?

Klet je talni prostor v naši hiši in predstavlja enega izmed temeljnih prostorov naše hiše, ki je pogosto obdan z zemljo.
Ker so v kleti shranjena živila, katera za svoj dolgotrajen obstoj potrebujejo nižjo temperaturo, je pomembna toplotna izolacija kleti, ki bo lahko vzdrževala idealno temperaturo in preprečevala toplotno prevodnost v vseh letnih časih.
Idealna temperatura v kleti je nižja od bivalne temperature, zato je zelo pomembna izolacija betonskega stropa v kletnem prostoru.
S toplotno izolacijo betonskega stropa, istočasno poskrbimo, za optimalno temperaturo v kleti in primerno temperaturo v bivalnem delu naše hiše, z nizko ceno ogrevanja oz hlajenja.

Več o toplotnih mostovih:https://www.vsi.si/margop/toplotni-mostovi

TERMO IZOLACIJA

TERMOBLOK CENA