Toplotne košare cenaUčinkovita toplotna izolacija s toplotnimi košarami: najboljša cena izolacije


Z učinkovito toplotno izolacijo boste preprečili nastanek toplotnih mostov, ki nastajajo v zunanjem ovoju stavbe, kjer je toplotni upor manjši od toplotnega upora na sosednjih mestih. Glede na vzrok nastanka toplotne mostove delimo na konvekcijske, geometrijske in konstrukcijske. Ni odveč ponoviti, kako pomembna je dobra toplotna izolacija hiše ali objekta. Cena, ki jo boste za toplotno izolacijo plačali v podjetju Margop d. o. o. je izredno nizka v primerjavi s prihranki, ki jih bo omogočila primerna toplotna izolacija hiše.


Toplotne košare - za učinkovito prekinitev toplotnega mostu pri ravnih strehah itd.


Toplotno izolacijo zagotovimo s toplotnimi košarami, ki so toplotni izolirani, nosilni in povezovalni elementi med gradbenimi deli. Toplotne košare so narejene iz armiranega betona, uporabljajo pa se, da bi izboljšale toplotno izolacijo hiše. Toplotna košara je nov inovativen izolacijski element, ki se uporablja za prekinitev toplotnega mostu pri ravnih strehah, balkonih, terasah ipd. Veliko je prednosti toplotnih košar, med najbolj pomembnimi pa je, da minimalizira toplotne mostove in izgubo energije, da deluje kot ustrezna toplotna izolacija, preprečuje nastanek plesni, zmanjša možnost za nastanek temperaturnih razpok in še bi lahko naštevali. Pri gradnji balkona, ravne strehe, mansardnih oken ali prehodov uporabljamo toplotne košare, saj nudijo izredno učinkovito toplotno izolacijo. Sprva večja cena investicije se vam bo povrnila v zelo hitrem času, saj se bodo stroški ogrevanja hiše občutno zmanjšali.


Najboljša toplotna izolacija po ugodni ceni


Toplotne košare so učinkovita rešitev za preprečitev toplotnih mostov, ki so hitro in enostavno nameščene. Cena pa je pri nas izredno ugodna, zato ne odlašajte in si priskrbite zanesljivo in najboljšo toplotno izolacijo vaše hiše s toplotnimi košarami. Pri nas bomo poskrbeli tudi za toplotno izolacijo ravne strehe. Zakaj je pomembna izolacija ravne strehe? Ker so toplotne izgube skoznje lahko zelo velike. Le s najboljšo toplotno izolacijo ravne strehe boste zagotovili toplotno, zvočno in hidro izolacijo. Dobra izolacija bo preprečila nastanek vlage zaradi kondenza, večja raztezanja in krčenja zaradi temperaturnih sprememb. Cena toplotne izolacije s toplotnimi košarami zares ni visoka, če vzamete v obzir, da se vam bo investicija povrnila z občutnimi prihranki pri ogrevanju.

Več o toplotnih mostovih tukaj: https://www.vsi.si/margop/toplotni-most

VEČ O TERMOBLOKU ZA ZIDANJE

ZMOGLJIVOST TERMOBLOKA TS

Toplotna izolacija cenik