Schock elementiSchock elementi nudijo izredno dobro toplotno izolacijo po ugodni ceni


Vsak objekt ali hiša potrebuje kvalitetno toplotno izolacijo, da bi se izgube, ki nastajajo na mestih, kjer je prehod toplote povečan zaradi stika dveh različnih materialov ali geometrijske konstrukcije, kar se da zmanjšale. Kvalitetna toplotna izolacija balkona, terase,hiše ali ravne strehe je ključnega pomena za kvalitetno bivanje in čim nižje stroške ogrevanja. Najcenejša toplotna izolacija ni vedno najboljša toplotna izolacija. V podjetju Margop d. o. o. pa vam ponujamo najnižjo možno ceno za učinkovito toplotno izolacijo.


Pomembna je kvalitetna toplotna izolacija balkona, terase in ostalih toplotnih mostov


Toplotno izolacijo zagotovimo tudi s Schock elementi. Schock element je toplotno izolacijski element, ki je hkrati nosilni konstrukcijski element. Primeren je za toplotno izolacijo balkonov in teras. Glavni nalogi Schock elementov sta, da toplotno loči balkonsko ploščo in medetažni strop. Na ta način bo Schock element učinkovito preprečil toplotni most. Poleg tega pa je naloga Schock elementa tudi ta, da učinkovito prenaša obremenitve balkonske plošče na strop. Če potrebujete kvalitetno in zanesljivo toplotno izolacijo vašega balkona ali terase, potem ste na pravem naslovu. V podjetju Margop d. o. o. smo strokovnjaki za gradnjo toplotne izolacije. Poleg Schock elementov uporabljamo tudi inovativen izolacijski element Termoblok, ki, prav tako kakor Schock element, minimalizira toplotne mostove in posledično izgubo energije. Toplotna izolacija balkona ali terase je izredno pomembna, saj bo toplotna izolacija balkona prispevala k večji energetski varčnosti in preprečila nabiranje kondenza na notranji strani in na ta način preprečila nastanek plesni zaradi vlage.


Najcenejša toplotna izolacija ni vedno najboljša


Da bi se preprečilo uhajanje toplote iz prostorov, je potrebno balkon, kakor tudi teraso in ostale toplotne mostove, ustrezno toplotno izolirati. To storimo z kvalitetnimi Schock ali Termoblok elementi, ki so se izkazali kot izredno učinkoviti elementi za toplotno izolacijo. V podjetju Margop d. o. o. za toplotno izolacijo teras, balkonov in ostalih toplotnih mostov uporabljamo samo najboljše izolacijske materiale. Tako Termoblok kakor tudi Schock elementi so ob enem izolacijski element in zidak, kar nam omogoča izgradnjo zares najboljše toplotne izolacije. Ne potrebujete najcenejšo toplotno izolacijo, temveč najboljšo in najbolj kvalitetno. In takšno boste dobili pri nas.

VEČ O IZOLACIJI BALKONOV

TERMOBLOK ELEMENTI

Toplotna izolacija balkonov