Termo blok za zidanje - uporaba in minimaliziranje toplotnih mostov


TermoblokTermo blok za zidanje ima široko uporabo v gradbeništvu; uporablja se na primer pri toplotni izolaciji balkona, pri termo izolaciji mansardnih oken, prehodov in drugih podstrešnih elementov, kjer uhaja energija in v notranjost prehaja vlaga. Uporaba Termo bloka za zidanje je potrebna, da izoliramo toplotni most, s čimer preprečimo izgubo toplote, omogočimo optimalno izrabo energije in znižanje stroškov ter preprečimo plesnenje, ki se pojavi kot posledica nabiranja kondenza pri slabi izolaciji. Termoblok je nujen pri visoki gradnji betonskih objektov ter skoraj predpisan pri pasivnih in nizkoenergijskih hišah.


Termoblok podjetja Margop d. o. o.


termo blokV podjetju Margop d. o. o., ki se ukvarja z varčevanjem energije in minimizacijo stroškov s pravilno gradnjo, vam nudimo dva tipa Termobloka: Termoblok TS in Termoblok TQ. Obe termo izolaciji sta na voljo v standardnih višinah 16, 18, 20 in 22 centimetrov, debelina izolacijske plasti pa je 12 centimetrov (ostale dimenzije po naročilu stranke) in jih uporabljamo kot Termo bloka za zidanje ali obnavljanje balkonov, mansard, podstrešij in podobnih prostorov, kjer je potrebno preprečiti toplotni most. So visokokvalitetni ter vzdržijo upogibne elemente, prečno silo ter tlačne obremenitve.

VEČ O IZOLACIJI BALKONOV


Prednosti Termo bloka za zidanje Margop d .o. o.


Termo blok za zidanje prinaša številne prednosti, med katerimi naj izpostavimo:

  • zmanjšanje toplotnih mostov in posledično energijskih izgub,
  • učinkovito toplotno izolacijo,
  • preprečevanje kondenza in plesni,
  • enostavno načrtovanje brez dodatnega statističnega izračuna,
  • enostavno uporabo termo bloka - zidanje je enostavno, okvir lahko ohranite,
  • majhne prostorske zahteve in enostavno shranjevanje,
  • enostavno premeščanje: ker je lahek, glavno ohišje enostavno premestimo,
  • Termo blok za zidanje je zanesljiv: zagotovo zmanjša hrup in toplotne izgube ter preprečuje plesni in temperaturne razpoke.


V primeru vprašanj smo vam strokovnjaki v podjetju Margop d. o. o. na voljo, svetujemo in pomagamo vam lahko pri vseh vprašanjih, ki se vam postavijo. Kontaktirajte nas! Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://www.toplotni-mostovi.si/zmogljivost-termobloka-tq