Izolacija tal, notranje stene, fasade, temeljne plošče: cena toplotne izolacije


Izolacija, ali če smo bolj natančni, kakovostna izolacija pripomore k znižanju stroškov ogrevanja in ohlajanja vaših bivalnih prostorov. V podjetju Margop se ukvarjamo s toplotno izolacijo objektov s kakovostnim izolativnim elementom Termoblok. Gre za inovativen in kvaliteten element, ki ga uporabljamo pri različnih gradbenih delih, predvsem pa se odlično obnese za izolacijo tal ali toplotno izolacijo temeljne plošče. Pri svojem delu se trudimo strankam ponuditi najboljše rešitve na področju izolacije ter tako omogočiti varčevanje z energijo. Hkrati pa se zavzemamo za minimizacijo stroškov pri toplotnih izolacijah objektov. Če potrebujete več informacij o izolaciji tal, notranje stene ali fasade ali pa vas zanima cena izolacije ter materiali, ki jih za izolacijo uporabljamo, nas kontaktirajte ali pa nas obiščite v našem prodajnem centru.

NUDIMO TUDI IZOLACIJO BALKONA!


Izolacija tal z inovativnim izolativnim elementom Termoblok

V podjetju Margop za izolacijo tal ali izolacijo tal v kleteh uporabljamo kakovosten izolativni element Termoblok, ki minimalizira toplotne mostove in s tem povezano izgubo energije. Prav tako pa preprečuje nastanek plesni na stenah. Termoblok je na voljo v različnih višinah, debelina plasti pa je 120 mm. Element Termoblok je uporaben za toplotne izolacije kleti, toplotne izolacije temeljne plošče in izolacije tal v pritličju. Zaradi svojih prednosti veliko prihrani pri stroških ogrevanja. Zavedamo se, da tako kvaliteta kot ugodna cena glavna razloga, da se vse več strank odloča za našo odlično izolacijo tal, kleti, temeljne plošče in ostalih delov hiše. Če potrebujete dobro izolacijo hiše ali izolacijo tal, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Vas zanima tudi cena izolacije fasade? Ali potrebujete izolacijo notranje stene? Pričakujemo vas v našem prodajnem salonu, kjer vam bodo naši strokovni sodelavci z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Izolacija


Odličen izolacijski element za kvalitetno izolacijo tal

Izolacija, ki jo v podjetju Margop izvajamo z najboljšim izolacijskim elementom, je dostopna po ugodni ceni. Naša izolacija je kakovostna in pripomore k varčnejšemu bivanju in manjšim toplotnim izgubam. Izolacija Termoblok pa je primerna tudi z ekološkega vidika, saj bomo z njo minimalizirali izgubo energije. Naj vam predstavimo nekaj prednosti izolacijskega elementa, ki je zares najboljša izolacija na trgu: preprečevanje nastanka plesni, enostavna ohranitev okvira in oblikovanje ustreznega kota, dodaten statični izračun ni potreben, majhne prostorske zahteve, nizki stroški shranjevanja, nizki stroški transporta, majhna lastna teža, izboljšana zvočna izolacija, odlična toplotna izolacija, brez možnosti temperaturnih razpok. Inovacijski izolacijski element Termoblok za odlično izolacijo vaših tal ali izolacijo drugih elementov vašega objekta predstavlja celovito rešitev za vaš dom, ki vam prinaša številne prednosti in prihrani velike stroške.


Izolacija in odprava toplotnih mostov po ugodni ceni

Za učinkovito rabo energije je izolacija ključnega pomena. Če pa je toplotna izolacija tudi gradbeni material, dodatna izolacija hiše ni potrebna, kar vpliva tudi na nižjo ceno gradnje in energije. Mi vam ponujamo odličen gradbeni material Termoblok, ki je hkrati odlična izolacija in gradbeni material. Cena izolacije je pri nas zelo ugodna. Z najboljšo izolacijo lahko odpravimo toplotne mostove in poskrbimo za udobno bivanje v objektu. Z omenjenim elementom lahko poskrbimo tudi za izolacijo balkona, terase ali betonske strehe. Balkon je na objektu navadno kritično mesto, ki ga je potrebno dobro izolirati. Če je toplotna izolacija balkona slaba, se na notranji strani nabira kondenz, posledično nastajajo vlažne lise in ves prostor postane vlažen. Vse, kar morate vedeti o izolaciji in odpravi toplotnih mostov, lahko preberete na naši spletni strani. V primeru, da potrebujete odlično toplotno izolacijo tal in ostalih prostorov, pa nas kontaktirajte.

Toplotna izolacija


Kakšno izolacijo potrebujete?

Potrebujete izolacijo fasade po ugodni ceni? Ali pa se zanimate za izolacijo notranjih sten in temeljne plošče? Margop je pravi naslov za vas. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo pri izbiri primerne izolacije za fasado ali notranjo steno, tla in klet tudi ustrezno strokovno svetovali.