Ograje za balkon iz plastike za obstojnost, trajnost in lep videz vašega balkona

Plastična ograja za balkon s svojimi odličnimi lastnostmi navdušuje vse več ljudi. Kako tudi ne bi, saj ta obstojni material ne rjavi, ne trohni in ne poka, prav tako pa tudi ne vpija vlage in ne bledi, saj je UV odporen. Zaradi trdne površine bo vsako umazanijo očistil prvi dež, zato je ograja iz plastike tudi po več letih lepa in čista kot nova. Dragocenega prostega časa vam tako ne bo treba zapravljati z zamudnim, nadležnim in dragim barvanjem.

PVC ograje za balkon poudarjajo lepoto vašega doma, hkrati pa predstavljajo arhitekturni dodatek. V podjetju Leskovplast namreč izdelavo ograj popolnoma prilagodimo vašim željam in tudi videzu vaše hiše. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami, oblikami in barvami ograj. Naše plastične izdelke, med katerimi so tako ograje kot ekstrudirani profili, brizgani plastični izdelki ter karnise za zavese, odlikuje visoka kakovost, saj pri izdelavi uporabljamo le vrhunske materiale. To visoko kakovost pa vam lahko ponudimo po izjemno ugodni ceni. O tem vas lahko prepriča naš cenik.

plastična balkonska ograjaPVC ograje za balkon

Balkonske PVC ograje za vsak dom

Tako balkonske kot vrtne in dvoriščne ograje je v našem podjetju mogoče naročiti v najrazličnejših oblikah, dimenzijah in barvah. Balkonska ograja v višino navadno meri okoli 100 centimetrov. Plastične letve za ograjo so lahko montirane vertikalno, diagonalno ali horizontalno. Ograja pa se zgoraj lahko zaključi z naslonom ali s cvetličnimi koriti. Ograjo vam lahko izdelamo na ključ, lahko vam sestavimo ograjne segmente, ki jih sami dokončno zmontirate, ali pa vam plastične letve za ograjo razrežemo na želene dimenzije.

Poleg izdelave bomo poskrbeli tudi za strokovno montažo. Ograjo za balkon lahko montiramo na obstoječo staro kovinsko podkonstrukcijo, lahko naredimo novo podkonstrukcijo, lahko pa ograjo izdelamo brez podkonstrukcije, če je ta nad nivojem betonske plošče.

Pri izdelavi in montaži vaše nove balkonske ograje se držimo postavljenih rokov, saj veliko damo na zadovoljstvo naših strank. Za vas si bomo vedno vzeli čas in vam strokovno svetovali, nudimo pa tudi posebne ugodnosti, med drugim 10-letno garancijo na obstojnost barve za belo ali svetlo ograjo.

Vas zanima, kakšna je cena plastične ograje za balkon? Izpolnite kontaktni obrazec ali pa nas pokličite na 01/ 366 35 07 oziroma 041/ 683 929. Z veseljem vam bomo posredovali naš cenik. Cene v njem so sicer zgolj informativne narave, saj je končna cena odvisna od izbranih ograjnih elementov in drugih vaših želja.

KONTAKTIRAJTE NAS