Vrtne ograje imajo pomembno varovalno in estetsko funkcijo

Vrtne ograje cenikVrtne ograje ščitijo naš dom pred vstopom nepovabljenih gostov in neželenimi pogledi, na višini pa nas varujejo pred padci. Balkonske in vrtne ograje so v prvi vrstni varnostni element, nikakor pa ne gre zanemariti njihove arhitekturne oziroma estetske funkcije. Kakšna ograja za vrt, dvorišče ali balkon je najprimernejša? Tista, ki dobro opravlja vse naštete funkcije ter je cenovno dostopna. Leskovplast za vas izdeluje prav takšne vrtne ograje. Cenik ograjnih elementov vam z veseljem posredujemo. Ker želimo, da ste z nakupom maksimalno zadovoljni, lahko balkonske in vrtne ograje popolnoma prilagodimo vašim željam. Cenik vrtnih ograj je zato zgolj informativne narave, končno ceno pa bo določilo število, dimenzija, višina, barva in montaža ograjnih letev. Po brezplačnem posvetu in izmeri vam v podjetju Leskovplast pripravimo ugodno ponudbo in izdelamo vašo novo ograjo.

Balkonske in vrtne ograje kljubujejo vsem vremenskim dejavnikom

Prednosti plastičnih vrtnih ograj so številne. Cene plastičnih letev so ugodne in bodo vse tiste, ki želite prihraniti, zagotovo prepričale v nakup. Poleg tega pa je material, iz katerega so naše balkonske in vrtne ograje izdelane, izredno obstojen in trajen. Plastika ne rjavi, ne trohni in ne zbledi. Njeno vzdrževanje je enostavno, ograjo očistite z vodo ali počakajte na prvi dež in spet bo izgledala kot nova, brez dodatnih stroškov barvanja, lakiranja ali popravljanja.

VEČ O PVC BALKONSKIH OGRAJAH

Ugodna izdelava po meri vaših želja

Plastično dvoriščno ograjo ali ograjo za vrt sestavljajo PVC profili različnih oblik in dimenzij. Možna je horizontalna, vertikalna ali diagonalna postavitev letev. Vi izberete višino (od 50 do 200 cm), barvo (siva, bela, rjava ali oker), gostoto letvic, obliko in zaključke, na primer korita za rože. Če se odločite za dvostranska ograjna polja bo vaša vrtna ograja z obeh strani videti enako. Ker imate na izbiro nešteto različnih možnosti vrtnih ograj je cenik informativne narave, za vas pa je včasih pripravljena tudi akcija vrtnih ograj, ki bo končno ceno še znižala. Na brezplačnem posvetu nam zaupajte vse vaše zahteve in želje, mi pa bomo poskrbeli, da vrtne ograje ne boste več zamenjali.

Balkonske in vrtne ograje