Akcija vrtnih ograj - najcenejše balkonske in vrtne ograje

Akcija vrtnih ograj najkakovostnejše slovenske izdelave! Pri Leskovplast smo pripravili izjemne akcije vrtnih ograj. Najlepše vrtne ograje še nikoli niso bile tako dostopne!
Akcija vrtnih ograj - stopnišče, balkon, dvorišče
Nudimo vam bogato ponudbo najlepših vrtnih ograj. Z njimi lahko opremite 

dvorišča, vrtove, balkone, terase, stopnišča in druge zunanje površine. Zakaj izbrati PVC balkonske in vrtne ograje?

  • Izjemno bogat in atraktiven videz vašega dvorišča, vrta, stopnišča, atrija
  • PVC balkonske in vrtne ograje se izjemno dobro obnašajo v vseh vrstah vremenskih razmerah. Ne trohnijo, rjavijo, ne napada jih lesni črv, so UV odporne in prav tako odporne na kisli dež.
  • Njihova izjemno dolga življenjska doba v povezavi z ničelnimi stroški vzdrževanja pomeni, da je PVC ograja pametna naložba v prihodnost.

Vrtna ograja akcijaograja za vrt

Najcenejše vrtne ograje tudi v vaš dom!

Prepričani smo, da bodo najcenejše vrtne ograje navdušile tudi vas! Tudi izven akcij vrtnih ograj ponujamo izdelke po dostopni ceni in s tem zagotavljamo neverjetno kakovost za ugodno ceno. Naše najcenejše vrtne ograje so narejene iz kakovostnih materialov in ustrezajo vsem evropskim in svetovnim standardom. Smo povsem prilagodljivi glede višine ograje, barve in oblike. Akcijam vrtnih ograj lahko sledite na naši spletni strani, nudimo vam tudi brezplačno svetovanje preko klica na telefonsko številko 041 683 929. Panelne ograje še nikoli niso bile tako atraktivne!

Balkonske in vrtne ograje domače kakovosti

Pri Leskovplast smo ponosni na našo bogato tradicijo. Z izdelavo panelnih balkonskih in vrtnih ograj se ukvarjamo že desetletja, poleg zunanjih ograj pa ponujamo tudi izjemno ugodne cene karnis za zavese. Vse od načrta za izdelavo do končnega produkta s spretnostjo in z natančnostjo izdelamo z uporabo sodobnih tehnologij.

Najcenejše vrtne ograje