Poceni PVC ograje - ugodno, hitro in kakovostno!

Preizkusite poceni PVC ograje slovenske kakovosti tudi sami. Želite obstojno, kvalitetno in ugodno panelno ograjo, ki vam bo služila generacije? Ugodne vrtne ograje in druge vrste zunanjih ograj po ugodni ceni vam izdelamo iz najkakovostnejših materialov. Pri tem se povsem prilagajmo vašim idejam in željam, zveste stranke pa redno hvalijo tudi našo hitro izvedbo. Poleg poceni ograj vam nudimo še kakovostne karnise in druge PVC izdelke. Ugodne panelne ograje izdelujemo za:

Poceni PVC ograje z dolgoletno tradicijo!

Pri podjetju Levkoplast že od leta 1991 izdelujemo karnise, že več kot 20 let pa smo se specializirali tudi na poceni ograje in druge PVC izdelke. Izdelek po vaši želji izdelamo vse od granulata do končnega produkta ter se pri izdelavi povsem prilagodimo vašim željam. Za ceno karnis, zunanjih ograj in brezplačno svetovanje ter izmero pokličite na 041/683-929.

Poceni PVC ograjeUgodne balkonske PVC ograje

Zakaj izbrati poceni PVC ograje?

Poceni PVC ograje poleg ugodne cene nudijo še številne druge prednosti. PVC ograje ne rjavijo ali trohnijo, prav tako tudi ne pokajo in jih ne napada lesni črv. Njihova velika prednost je v tem, da ne vpijajo vlage. Poleg tega boste na dolgi rok prihranili veliko denarja, saj jih ni potrebno barvati, tako kot lesene ograje. Ugodne panelne vrtne ograje ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, zato se nekoliko višja začetna investicija (v primerjavi s tradicionalnimi lesenimi ograjami) vsekakor hitro povrne.

Kaj Levkoplast loči pred podobnimi podjetji?

  • Uporaba visokokakovostnih materialov.
  • Kar 10 let garancije na obstojnost barve.
  • Ugodne panelne ograje našega podjetja je možno tudi reciklirati.
  • Zaradi izjemne obstojnosti naše ograje predstavljajo najboljšo investicijo v prihodnost.
  • Vrsta zvestih strank, ki se vedno znova vračajo k nam.