PVC ograje za teraso in balkon - slovenska kakovost

Ograjo za teraso pri Leskovplast izdelamo povsem po vaših željah! Pri tem se zanašamo na več desetletij lastnih izkušenj z izdelavo ograj za balkone, teras, stopnišč, drugih zunanjih ograj, kot tudi karnis za zavese. Prepričani smo, da bomo s kakovostnimi plastičnimi balkonskimi ograjami navdušili tudi vas!

PVC ograje za balkon in teraso ter druge zunanje ograje

Ponujamo vam ograje za dvorišča, vrtove, balkone in terase, stopnišča in druge zunanje ograje lastne proizvodnje. Na voljo vam je široka paleta barv - od bele, nežno oker do temno rjave. Ograje za teraso in druge zunanje prostore povsem prilagodimo vašim željam - lahko so izbočene, vločene ali ravne. Če se želite brezplačno pozanimati ali prejeti strokovne nasvete, pokličite na našo telefonsko številko 041 683 929 in z veseljem vam bomo svetovali.

Zakaj izbrati PVC ograje za teraso?

PVC ograje za teraso ali balkon imajo pred tradicionalnimi lesenimi ograjami obilico prednosti:

  • ne rjavijo, trohnijo ali pokajo,
  • ne vpijajo vlage,
  • ni jih potrebno barvati,
  • imajo dolgo življenjsko dobo,
  • so UV odporne,
  • njihovo vzdrževanje je enostavno in brez stroškov,
  • so iz negorljivega materiala, ki ga je moč reciklirati.

V primerjavi z navadnimi lesenimi ograjami je pri PVC ograjah za balkon začetna investicija nekoliko višja, to pa se hitro izniči, saj jih ni potrebno barvati. Stroškov povezanih z vzdrževanjem tako praktično ni. Poleg tega z nakupom plastične ograje delujemo skladno z varstvom narave. Proizvodnja PVC ograj je ekološko neoporečna.
Plastične balkonske ograje so pri Leskovplast izdelane v Sloveniji in ustrezajo vsem najvišjim evropskim in svetovnim standardom. Glede višine ograje in drugih dejavnikov se povsem prilagodimo vašim potrebam

PVC ograje za terase