Letve za ograjo različnih dimenzij, oblik in barv

Plastična ograja za balkon ali vrt je prava rešitev za vse, ki se vam ne ljubi ukvarjati z brušenjem in barvanjem lesenih ograj, aluminijaste pa so vam zdijo prevelik strošek. Plastične letve za ograjo ne rjavijo, ne trohnijo, ne pokajo in ne vpijajo vlage. Odporne so na UV žarke, zato z leti ne zbledijo oziroma ne porumenijo in jih ni treba dodatno barvati in premazovati. Čiščenje plastične ograje je zelo enostavno. Zaradi trde površine bo vsako umazanijo očistil že prvi dež. Vaša plastična ograja za balkon ali vrt bo tako tudi po več letih videti lepa in čista kot nova.

Letve za ograjo so na voljo v polni in votli varianti, pri čemer imajo votle za večjo trdnost tudi posebne ojačitvene pregrade. Na mestu, kjer se bodo PVC profili za ograje privijačili, imajo dodatno ojačitev, kar omogoča stabilnost postavljene ograje. Prednost, ki jo prinašajo polna ograjna letev, je bolj naraven videz, saj na prvi pogled deluje kot pravi les. Polne letvice se tudi bolje pritrdijo na ograjo, kar PVC ograji prinaša še več stabilnosti. Letve za ograjo so na voljo v različnih dimenzijah, velikostih in barvah.

Letve za balkonsko ograjo

Plastična ograja - popestritev za vaš vrt, dvorišče, balkon ali teraso

V podjetju Leskovplast izdelujemo plastične vrtne in balkonske ograje, v naši ponudbi pa so tudi ekstrudirani PVC profili za ograje, brizgani plastični izdelki ter karnise za zavese. Pri izdelavi ograj uporabljamo visokokakovostne materiale, ograja pa bo popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam. Ne le da bo vaša ograja visokokakovostna, tudi zelo ugodna bo. O tem vas bo zagotovo prepričal naš cenik za plastične letve za ograjo. Dobite ga lahko osebno pri nas - najdete nas na Cesti ob Barju 40 v Škofljici, ali pa vam ga posredujemo preko kontaktnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani. Cene so sicer zgolj informativne narave, saj je končna cena odvisna od izbranih ograjnih elementov in vaših želja.

Pri izdelavi vrtne ali balkonske ograje na ključ vam izdelamo vse stebričke, ograjna polja in letve za ograjo ter vse skupaj tudi strokovno namestimo. Plastične letve za ograjo vam lahko tudi samo razrežemo na želene dimenzije ali pa vam ograjne segmente še sestavimo, namestili pa jih boste sami.

Naj moderna, elegantna in visokokakovostna plastična ograja že kmalu krasi vaš dom.