Vrtne ograje iz PVC-ja so izjemno odporne na najrazličnejše neugodne vplive

Vrtne ograje imajo pomemben vpliv na to, kako bo videti okolica našega doma. Tako je pametno, da se izbire barve in oblike lotite zelo premišljeno. Seveda pa je osnova primeren material, ki bo uspešno kljuboval vlagi, rji, močnim UV-žarkom in podobnim manj ugodnim razmeram. Če se odločite za PVC, se vam ne bo treba bati trohnenja, pokanja, lesnih črvov, spremembe barve zaradi sonca ipd., saj gre za material, ki je izredno obstojen. PVC ograja za vrt velja zato za vse bolj priljubljeno izbiro, materiala pa ne srečujemo le na vrtovih, ampak tudi na balkonih, terasah itn.

vrtna ograja

Moderne vrtne ograje, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja

Dodatna odlika PVC-ja je, da je mogoče iz njega izdelati izjemno moderne vrtne ograje, ki bodo s svojo estetsko dovršenostjo popestrile okolico vašega doma. Pogosto je prav to tista pika na i, ki zaokroži podobo celotnega objekta z okolico. Zaradi dejstva, da številni negativni vplivi, ki bi bili na primer v primeru odločitve za les zelo problematični, PVC-ju ne pridejo do živega, pa ograja za vrt skorajda ne bo potrebovala vzdrževanja, na primer barvanja. Tako boste na dolgi rok prihranili precej časa, kar je nekaj, česar dandanes mnogim primanjkuje. To, da je okolica vašega doma vedno videti brezhibno urejena, torej ne zahteva nujno ogromno časa in truda, ampak je precej pomembneje to, da uporabljate materiale, ki ne zahtevajo veliko pozornosti niti po več letih izpostavljenosti najrazličnejšim vremenskim razmeram.

PVC vrtna ograja

Ograja za vrt bo povsem prilagojena vašim željam

V podjetju Leskovplast smo strokovnjaki za izdelavo resnično kakovostne PVC vrtne ograje, katere končna podoba je vedno v celoti prilagojena zahtevam posameznega naročnika. Mogoče je izbirati med več barvami (bela, siva, oker ali temno rjava) in med različnimi oblikami ograjnih polj, in sicer med izbočeno, vbočeno, ravno ali »cikcakasto«. Obenem se lahko polja enostranska ali dvostranska. Če se odločite za dvostransko izvedbo, to pomeni, da bo vaša ograja za vrt videti enako z obeh strani. Poleg omenjenih lastnosti bomo vašim željam seveda prilagodili tudi dimenzije oziroma višino letev (pri čemer je možni razpon od 0,5 metra do 2 metrov) in razmik med posameznimi letvami. Možna je t. i. izvedba na ključ, kjer poskrbimo za kompletno izdelavo, vključno s stebrički in montažo. Če želite montažo opraviti sami, nam lahko zaupate zgolj sestavljanje ograjnih segmentov, še ena izmed opcij, ki vam jih ponujamo, pa je razrez profilov na dimenzije, ki jih potrebujete, oziroma prodaja profilov na metre.

CENIK VRTNIH OGRAJ