Karnise za zavese: pika na i v vašem domu

V ponudbi podjetja Leskovplast med drugim najdete tudi karnise za zavese. Več različnih tipov karnis si lahko ogledate na naši spletni strani ali nas obiščete na Škofljici v bližini Ljubljane. Razlikujejo se po obliki, materialu (les, aluminij, PVC), barvi in namenu, izberete lahko recimo karnise za panelne zavese.

Karnise za zavese Ljubljana

Karnise za panelne zavese: dopolnite vaše domovanje ali poslovne prostore

Karnise za panelne zavese, lesene, PVC in aluminijaste karnise za zavese, ki jih lahko uporabite doma ali poslovnih prostorih, izdelujemo v številnih dimenzijah, vse do pet metrskih karnis. Najdete nas v okolici Ljubljane.
Vse tehnične lastnosti karnis za zavese iz naše ponudbe so navedene na naši spletni strani, vedno pa smo vam na voljo tudi osebno, po telefonu ali elektronski pošti, če se ne morete odločiti ali imate dodatna vprašanja. Z veseljem vam bomo pomagali.


Značilnosti karnis za zavese iz naše ponudbe so:
- dolžina do pet metrov;
- odlična drsnost omogoča, da se zavese nemoteno z lahkoto premikajo levo in desno;
- razlikujejo se glede na namen, rabo, barvo, obliko in mesto pritrditve.
Predlagamo vam, da najprej izberete zavese, šele nato pa karnise, saj boste tako najlažje dosegli želeno estetiko v vašem domu.

Karnise za panelne zavese

Leskovplastova bogata ponudba

V ponudbi je na voljo je več dekorativnih karnis v Ljubljani. Ljubljana ima bogat trg tovrstnih produktov, nas pa izberite, ker imamo osebni in individualni pristop in vam bomo pomagali izbrati pravi in ugoden produkt za vas. Med karnisami za zavese lahko izbirate klasične ali sodobnejše dizajne, novost v ponudbi pa so tudi karnise za panelne zavese.
Nekatere karnise za zavese so bolj opazne kot druge in so same po sebi dekoracija. Izbira je seveda odvisna od vas in kaj želite v prostoru doseči. Iz naše kolekcije izberite zase idealne karnise. Akcija pa vam omogoča, da karnise kupite še ugodneje. Ste iz Ljubljane in opremljate svoj dom? Oglasite se pri nas in si oglejte ponudbo izdelkov, ki bodo vaše stanovanje ali hišo, spremenili v pravi dom. Balkon zavarujte s PVC ograjo, po meri izdelujemo tudi ograje za vrt ali dvorišča, prodajamo izekstrudirane PVC profile in ostale brizgane plastične izdelke.