Prilagodljiva višina ograje in stebrički za ograjo Leskovplast

Vam standardna višina ograje ne ustreza? Bi potrebovali stebričke za ograjo po vaši meri? Morda potrebujete neobičajne dimenzije vaše zunanje ograje? Bi ograjo za stopnišče želeli naročiti po vaših merah? Pri podjetju Leskovplast vam nudimo popolno fleksibilnost! Za vas izdelujemo:

  • ograje za stopnišče
  • ograje za teraso
  • ograje za balkon
  • ograje za dvorišče
  • in druge zunanje ograje

Cenik plastičnih ograj je pri nas izjemno ugoden!

Stebrički za PVC ograjeVišina PVC ograje

Višina ograje po vaši meri!

Standardizirana višina ograje po navadi meri okrog 100 cm. V primeru, da vam ta dimenzija ne ustreza, pa smo pri našem podjetju na voljo za vse vaše neobičajne želje! Povsem se prilagodimo vašim potrebam in željam, ne zgolj pri sami višini ograje, temveč tudi skozi celoten proces izbire in izdelave. Nudimo vam barvne možnosti, povsem prilagodljivo gostoto ograjnih letev zunanjih ograj, različne načine montaže ograje ali lastno montažo in mnogo več. Z osebnim pristopom in bogatimi izkušnjami smo pri naših zvestih strankah pridobili trdno zaupanje. Pokličite nas še danes in si zagotovite brezplačno svetovanje in izmero! (041 683 929).

Stebrički za ograjo - ojačano, poudarjeno, diskretno, elegantno

Prav tako vam največjo mero prilagodljivosti omogočamo tudi pri izbiri stebričkov za ograjo. Na osnovi vaših predlogov ali slik bomo izdelali stebričke za ograjo, ki bo vašemu domu dodala unikaten pridih in večno eleganco. Ker smo mnenja, da je za sodoben in dinamičen tempo življenja primerna zgolj največja kakovost vašega doma, vse naše produkte izdelamo iz vrhunskih materialov.

Poljubna višina ograje pri Leskovplast - ugodno in kakovostno

Cenik plastičnih ograj Leskovplast je ugoden in primeren za vsak žep. Nudimo vam izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, o tem pa priča že vrsta zadovoljnih strank. Naše bogate izkušnje nam dajejo možnost, da se vedno znova prilagodimo željam naših strank in skupaj poiščemo najatraktivnejšo rešitev za njihov dom!