Ograja iz plastike je vse bolj priljubljena

PVC ograja je v zadnjem času postala precej priljubljena, predvsem po zaslugi obstojnosti materiala. Plastična ograja namreč ne rjavi, ne trohni, ne poka in je ne napada lesni črv. Ne vpija vlage in je UV odporna. Ni je treba barvati ali drugače vzdrževati, ima dolgo življenjsko dobo, možno pa jo je tudi reciklirati. Poškodovano, uničeno ali iz drugih razlogov neuporabno ograjo lahko proizvajalci manj zahtevnih plastičnih izdelkov zmeljejo v granulat, ki ga uporabijo v svoji ekstruziji.
V podjetju Leskovplast izdelujemo plastične ograje za dvorišča, vrtove, balkone, zunanja stopnišča in terase. Našo ponudbo dopolnjujejo ekstrudirani PVC profili in brizgani plastični izdelki. Na nas pa se lahko obrnete, tudi če potrebujete karnise - na voljo je tako lesena kot plastična karnisa za zavese.
Vaša ograja ali karnisa za zavese bo pri nas izdelana od granulata do končnega izdelka. Pri tem uporabljamo materiale visoke kakovosti, zato vam lahko ponudimo vrhunsko kakovost po nižji ceni od konkurence, pri izdelavi pa se vam povsem prilagodimo. Slovimo tudi po hitri izvedbi ter se držimo rokov in drugih dogovorov.

PVC vrtne ograje za lep videz vašega vrta ali dvorišča

Plastična vrtna ograja bo polepšala videz vašega vrta, atrija ali dvorišča, obenem pa boste dobili funkcionalno in trajno ograjo, ki bo zahtevala zelo malo vzdrževanja. Dodatna prednost je tudi ugodna cena izdelave. Ograjo lahko izdelamo z vsemi ograjnimi segmenti ter s PVC stebrički, nato pa poskrbimo za montažo ograje. Izdelamo lahko samo ograjna polja, ki jih nato pritrdimo na vaše obstoječe stebre. Prav tako lahko na obstoječo konstrukcijo ograje ali vrat montiramo samo ograjne letve. Če ste sam svoj mojster, pa za vas opravimo le razrez PVC profilov na želene dimenzije.
Videz vrtne ograje prilagodimo vašim željam, tako glede dimenzij kot oblike in barve. Na voljo je mnogo različnih možnosti izvedbe. Višine ograj so poljubne v razponu od 50 cm do 200 cm, poljubna je tudi gostota ograjnih letev. Ograjne letve so lahko montirane vertikalno ali horizontalno. Vertikalno sestavljena ograjna polja so zgoraj lahko oblikovana izbočeno, ravno, vbočeno ali na cikcak. Ograjna polja so lahko enostranska ali dvostranska. Pri dvostranskih je na obeh straneh videz vrtne ograje enak. Vaša PVC ograja je lahko bela, siva, oker ali rjava. Če boste izbrali belo ali svetlo barvo, vam bomo ponudili kar 10 let garancije na obstojnost barve.

pvc ograja za ureditev vrtaPVC ograja