Vrtne ograje iz plastike so priljubljena rešitev

Ograja za vrt je namenjena predvsem zaščiti vrta ali dvorišča, obenem pa lahko prepreči dostop nepovabljenim gostom. Izdelana je lahko iz lesa, kovine ali umetnih materialov - v zadnjem času je zelo priljubljen tudi PVC. Plastična ograja je namreč obstojna in trajna, saj ne rjavi, ne trohni in ne poka, prav tako je ne napade lesni črv. Ne vpija vlage in ne zbledi. Zaradi trde površine vsako umazanijo očisti prvi dež, zato je plastična ograja še leta in leta videti lepa in čista kot nova. Ograjo pa lahko očistite tudi z vodo in gospodinjskimi čistili.
Plastične dvoriščne in vrtne ograje izdelujemo v podjetju Leskovplast, del naše ponudbe pa so tudi ekstrudirani PVC profili za ograje, brizgani plastični izdelki ter karnise za zavese. Pri izdelavi plastičnih izdelkov uporabljamo materiale visoke kakovosti, plastična ograja pa je dimenzijsko, oblikovno in barvno prilagojena vašim željam.

pvc vrtna ograja

Izdelava PVC vrtne ograje po meri

Plastično ograjo sestavljajo PVC letvice oziroma profili za ograje. Letve za ograjo so različnih oblik in dimenzij. V prerezu so votle z ojačitvenimi pregradami, kar omogoča trdno in stabilno postavitev vrtne ograje. Ograjo za vrt vam lahko izdelamo na ključ ali pa se izdelave in montaže lotite sami. V tem primeru vam bomo samo pripravili profile želenih dimenzij. Pri izdelavi na ključ vam izdelamo vse stebričke, ograjna polja in letve za ograjo ter vse skupaj tudi zmontiramo. Lahko vam zgolj sestavimo ograjne segmente, te pa nato dokončno namestite sami. Odločite se lahko za belo, sivo, oker ali rjavo barvo profilov.
Velikost vrtnih ograj je poljubna, izbirate lahko katerokoli višino med 50 in 200 centimetri. Letve za ograjo so lahko montirane vertikalno ali horizontalno, njihova gostota pa je poljubna. Vertikalno sestavljena ograjna polja so lahko zgoraj oblikovana izbočeno, ravno, vbočeno ali v cikcak.
Ograjna polja pa so lahko enostranska ali dvostranska. Dvostranska vrtna ograja je na obeh straneh videti enako.

Poceni do nove vrtne ograje

Vas zanima, kakšna je cena plastične vrtne ograje? Cenik si lahko ogledate v naših prostorih, lahko pa izpolnite tudi kontaktni obrazec ali nas pokličite na številko 041/ 683 929. Z veseljem vam bomo naredili informativni izračun, odgovorili pa vam bomo na vsa vaša ostala vprašanja. Cene so sicer zgolj informativne narave, saj je končna cena odvisna od izbranih ograjnih elementov in drugih vaših želja.