Ograje za vrtove iz plastike so obstojne, trajne in lepega videza

Na marsikaterem vrtu ali dvorišču lahko danes že opazimo ograje iz plastike. PVC je namreč zelo priljubljen material, saj ne rjavi, ne trohni in ne poka. Plastična ograja tudi ne vpija vlage in ne bledi, saj je odporna na UV žarke. Nobene potrebe ni po zamudnem, nadležnem in dragem barvanju. Zaradi trde površine bo vsako umazanijo očistil prvi dež, vaša PVC ograja za vrtove pa bo še leta in leta lepa in čista kot nova.
Plastične ograje za vrtove in dvorišča pa tudi za balkon, teraso in zunanje stopnišče izdelujemo tudi v podjetju Leskovplast. V ponudbi imamo tudi ekstrudirane PVC profile, brizgane plastične izdelke ter lesene in plastične karnise za zavese. Pri izdelavi plastičnih izdelkov uporabljamo le vrhunske materiale, zato so naši izdelki visokokakovostni, cenovno pa ugodnejši od konkurence. O tem se lahko prepričate ob pogledu na naš cenik.

vrtna ograjaograja za vrt

Ograja za vrtove - višina, dolžina, oblika in barva po vaši meri

Ograjo vam bomo izdelali vse od granulata do končnega izdelka, pri izdelavi pa bomo upoštevali vaše želje. Sami boste lahko določili, kakšni naj bosta dolžina in višina ograje, kakšna naj bo gostota ograjnih letev, kako naj bodo te nameščene (vertikalno ali horizontalno), kako naj bo ograja zgoraj oblikovana (izbočeno, ravno, vbočeno ali cikcak) ter kakšna naj bo barva vaše ograje za vrtove. Odločite se lahko za belo, sivo, oker ali rjavo ograjo. Za belo ali svetlo ograjo vam ponujamo 10 let garancije na obstojnost barve.
Ograjo vam lahko izdelamo kompletno z vsemi ograjnimi segmenti in s PVC stebrički, ki jih nato pritrdimo na vašo škarpo ali v zemljo. Poleg izdelave na ključ vam lahko po želji izdelamo le ograjna polja, ki jih nato pritrdite na že obstoječe stebre. Lahko pa vam pripravimo samo PVC profile želenih dimenzij, za izdelavo in montažo pa poskrbite sami.

Balkonske ograje - plastična ograja za balkon

Vašim željam in potrebam je prilagojena tudi balkonska ograja. Njena višina je navadno okoli 100 centimetrov. Ograjne letve so lahko montirane vertikalno, diagonalno ali horizontalno. Ograja pa se zgoraj lahko zaključi z naslonom ali s cvetličnimi koriti.
Montaža ograje za balkon je odvisna od obstoječih elementov. Lahko jo montiramo na obstoječo staro kovinsko podkonstrukcijo, lahko naredimo novo podkonstrukcijo, lahko pa ograjo izdelamo brez podkonstrukcije, če je ta nad nivojem betonske plošče.

pvc ograja za balkon

PREVERITE TUDI PVC BALKONSKE OGRAJE