Ograje iz plastike za vrt, dvorišče, balkon, teraso in zunanja stopnišča

Ograje, tako vrtne kot balkonske, so po eni strani namenjene zaščiti, po drugi strani pa lahko nepovabljenim gostom preprečijo dostop do vašega vrta, dvorišča ali celo do hiše. Pri izbiri materiala za ograjo se vse več ljudi odloča za umetni material oz. PVC. To ni nič presenetljivega, saj plastična ograja v primerjavi z ostalimi ograjnimi sistemi prinaša številne prednosti. PVC dvoriščne in vrtne ograje niso samo lepega videza, ampak so tudi obstojne in trajne. Ne rjavijo, ne trohnijo, ne pokajo, ne vpijajo vlage in ne bledijo zaradi sonca. Ker je površina letve za ograjo trda, bo umazanijo na njej očistil prvi dež. Vrtne in dvoriščne ograje bodo zato tudi po več letih lepe in čiste kot nove, in to ob minimalnem vzdrževanju, kot je občasno čiščenje z vodo in gospodinjskimi čistili.
V primerjavi z navadnimi lesenimi ograjami se bo nekoliko višja začetna investicija hitro in bogato povrnila. Plastična ograja ima dolgo življenjsko dobo, ker je ni treba barvati ali kako drugače vzdrževati, pa boste prihranili denar in čas.

pvc vrtna ograja

Ugodna cena izdelave vrtne ograje

V podjetju Leskovplast vam bomo hitro in strokovno, predvsem pa cenovno ugodno izdelali plastično ograjo po vaši meri. Sami boste določili dimenzije (dolžina, višina), obliko in barvo ograje. Ograjo za vrt ali dvorišče vam bomo po želji izdelali na ključ ali pa vam bomo izdelali samo določene ograjne segmente, montažo pa boste opravili sami. Pri izdelavi uporabljamo le najboljše materiale, zato so naši izdelki visokokakovostni, njihova cena pa ugodnejša od konkurence. Cene, ki jih navaja naš cenik, so sicer zgolj informativne narave, saj je končna cena odvisna od vaših želja.
Plastično ograjo sestavljajo PVC letvice oziroma profili različnih oblik in dimenzij. V prerezu so votle z ojačitvenimi pregradami, zaradi česar je vrtna ograja trdna in stabilna. Odločite se lahko za belo, sivo, oker ali rjavo barvo profilov. Za belo ali svetlo ograjo vam nudimo 10 let garancije na obstojnost barve.
Višina vrtne ograje je lahko med 50 in 200 centimetrov. Letve za ograjo so lahko montirane horizontalno ali vertikalno, o njihovi gostoti pa se lahko odločite sami. Pri vertikalno nameščenih letvah lahko tudi izbirate, kako bodo ograjna polja zgoraj oblikovana: izbočeno, ravno, vbočeno ali cikcak. Ograjna polja so lahko enostranska ali dvostranska. Pri dvostranskih je vrtna ograja na obeh straneh videti enako.

ZAKAJ IZBRATI PVC OGRAJO?