Plastične ograje: cenik ograjnih segmentov je prilagojen vsem vašim željam

Če opremljate hišo ali urejate njeno okolico, izberite Leskovplastove plastične ograje. Cenik informativne narave vam pošljemo takoj, le pokličite ali nam pošljite povpraševanje. Dimenzije, obliko in barvo plastičnih letev za ograjo prilagodimo vsem vašim željam in potrebam.

Izberite Levkoplast vrtne, dvoriščne, stopniščne ali plastične ograje za balkon

Zakaj izbrati plastične ograje za balkon, stopnice ali vrt? Cenik je zaradi PVC materiala, iz katerega so izdelane, neprimerljivo ugodnejši od lesa ali nerjavečega aluminija. Cena plastičnih letev za ograjo, pa še zdaleč ni edina prednost plastične ograje. Oglejte si informativni cenik plastičnih ograj, ki vas bo prepričal, prav tako kot tudi material, iz katerih so plastične letve za ograjo izdelane. Osnova za plastične letve je penjena plastika prelepljena s folijo, ki odlično imitira les. Vendar pa se plastične ograje za balkon, stopnice ali kateri koli drugi del vašega doma ne bodo obrabile, obledele, polomile ali preperele. Po enostavni montaž z ograjo ne boste imeli več dela. Ker jo očisti kar dež, z njo ne boste izgubljali niti časa niti denarja, ki bi ga sicer namenili za vzdrževanje.

Plastične ograje za balkonPlastične letve za ograjo

Plastične letve za ograjo vas dobro varujejo, kljubujejo vremenu in estetsko dopolnijo vaš dom

Videz plastične ograje je povsem prilagodljiv vašim potrebam, zato je tudi cenik informativni narave. Končna cena je namreč odvisna od vaših potreb. Sami lahko določite gostoto in višino plastičnih letev, zaključek (z naslonom ali cvetličnimi koriti), postavitev letev vertikalno, horizontalno ali diagonalno ter barvo (bela, siva, rjava ali oker). Končno pa tudi, ali boste izbrali izdelavo na ključ, kjer ograjne segmente sestavimo mi, ali pa za vas razrežemo profile na želene dimenzije in se postavitve lotite kar sami.

Dvoriščne in plastične ograje za balkon pa niso edini produkti v našem ceniku. Ponudbo smo razširili tudi na brizgane plastične izdelke in zavesne karnise. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za brezplačno svetovanje ter izmero pred izdelavo plastične ograje. Z veseljem vam posredujemo informativni cenik oziroma ponudbo.