Balkonske ograje: cena, enostavna montaža in vzdrževanje odlikuje izdelke Leskovplast

V podjetju Leskovplast izdelujemo plastične balkonske ograje. Cena je v primerjavi z aluminijastimi ograjami zaradi uporabe PVC-ja občutno nižja, hkrati pa je naše ograje za balkon povsem enostavno vzdrževati. Brušenje in barvanje ni potrebno, kakor to zahtevajo lesene balkonske ograje. Cenik informativne narave vam z veseljem posredujemo, končna cena pa bo odvisna od izbranih elementov, dimenzij vaše nove balkonske ograje in od tega, ali boste namestitev opravili sami ali ne.

bele balkonske PVC ograje

Cenik plastičnih elementov je ugodnejši od lesenih ali kovinskih

Balkonske PVC ograje so sestavni del vašega doma. Čeprav je cena velik faktor pri izbiri, se morate zavedati, da kljub pomembni estetski funkciji, balkonske ograje v prvi vrsti varujejo vas in vaše najbližje pred padci z višine ter nudijo določeno stopnjo zasebnosti, za kar cena nikoli ni previsoka. V naši ponudbi pa niso le različne dimenzije balkonskih ograj. Cenik vrtnih ograj in drugih PVC profilov, brizganih plastičnih izdelkov in karnis za zaves, vam z veseljem posredujemo. Na voljo smo vam tudi za brezplačno svetovanje in izmero, ko se boste odločili, za nakup balkonske ograje. Cena ograje, ki bo popolnoma prilagojena, tako funkcionalno kot estetsko, vsem vašim željam in potrebam, pa bo le potrdila, da ste izbrali prav.

dimenzije balkonske ograje

Dimenzije balkonske ograje: funkcionalnost in estetika po vaši meri

Plastične balkonske ograje so odporne na UV žarke, ne rjavijo, trohnijo in z uporabo ne bledijo. Cena same ograje je neprimerljivo nižja, prihranite pa tudi kasneje, saj ne vpijajo vlage in zato ne zahtevajo barvanja ter premazovanja, umazanijo pa zaradi plastične površine očisti že dež. Ograjske letve lahko izberete v dveh izvedbah, votle ali polne. Polne izgledajo kot les, sicer pa PVC omogoča izdelavo različnih dimenzij ograje, povprašajte za cenik poceni balkonskih ograj in opremite svoj dom, kot ste si vedno želeli. Naše ograje za balkon so izdelane iz visokokakovostnih materialov. Stebri za ograjo, ograjna polja in letve vam tudi montiramo v celoti ali jih razrežemo na želene dimenzije, balkonsko ograjo pa namestite sami.