PVC dvoriščne ograje odporne na vse vremenske razmere

Plastična ograja prinaša številne prednosti pred ostalimi ograjnimi sistemi. Odporna je na rjavenje, trohnenje, pokanje in vlago ter dobro prenaša vse vremenske razmere, tudi UV žarke, zato ne bo nikoli zbledela oziroma porumenela. Prav tako je za razliko od lesenih ograj ne bo napadel lesni črv. Zaradi trde površine vsako umazanijo očisti prvi dež, zato boste še vrsto let lahko občudovali lep in čist videz vaše dvoriščne ograje. Po želji lahko ograjo očistite tudi z vodo in gospodinjskimi čistili.

Izdelava plastičnih izdelkov je glavna dejavnost podjetja Leskovplast d.o.o.. Poleg plastičnih ograj za dvorišča, vrtove, balkone, terase in zunanja stopnišča izdelujemo tudi ekstrudirane PVC profile, brizgane plastične izdelke ter karnise za zavese. Pri izdelavi vrtne, balkonske in dvoriščne ograje lahko izbirate med različnimi dimenzijami, oblikami in barvami ograjnih segmentov. Materiali, ki jih pri tem uporabljamo, so visoke kakovosti. Da vam lahko ponudimo visoko kakovost po nižji ceni od konkurence, vas bo prepričal pogled na naš cenik za PVC ograje. Dobite ga lahko osebno pri nas ali pa vam ga posredujemo po elektronski pošti oziroma preko kontaktnega obrazca.

dvoriščna ograjaPVC dvoriščne ograje

Plastična ograja za dvorišča in vrtove po meri

Plastična dvoriščna ograja je sestavljena iz PVC letvic oziroma profilov za ograje, ki so na voljo v različnih oblikah in dimenzijah. V prerezu so votle in imajo za večjo trdnost posebne ojačitvene pregrade, kar daje postavljeni ograji več trdnosti in stabilnosti. Polne ograjne letve pa so videti bolj naravno in na prvi pogled delujejo kot pravi les. Na ograjo jih lahko bolje pritrdimo, zato je takšna plastična ograja še bolj stabilna.
Pri izdelavi plastične oziroma pvc dvoriščne ograje na ključ vam izdelamo vse ograjne segmente vključno s stebrički in jih tudi montiramo. Lahko vam izdelamo in sestavimo samo posamezne ograjne segmente, ki jih nato montiramo na že postavljene stebričke. Lahko pa se tudi odločite, da boste ograjo sestavili in postavili sami, mi pa bomo za vas opravili le razrez PVC profilov na želene dimenzije.

Poleg barve po želji (bela, siva, oker ali rjava) se lahko odločite tudi za poljubno višino PVC ograje ter gostoto ograjnih lestev, ki so lahko montirane horizontalno ali vertikalno. Vertikalne ograjne letve so zgoraj lahko oblikovane izbočeno, ravno, vbočeno ali cikcak. Nekateri se odločijo za enostranska ograjna polja, lahko pa so tudi dvostranska, kar pomeni, da je ograja za dvorišča na obeh straneh videti enako.